LTO Verzekeringen: ook belangenbehartiger in recht en aansprakelijkheid

12 juni 2019

|

Rose

Ondernemen in de agrarische sector kent steeds meer uitdagingen en risico’s. Zowel op bedrijfsniveau, als in de diverse agrarische sectoren. LTO Verzekeringen komt op voor de belangen van de agrarische sector. Op individueel niveau door een op maat gemaakt advies voor uw bedrijf. Maar ook op collectief niveau door betere voorwaarden te bedingen voor al onze verzekerde boeren en tuinders, zo ook als het gaat om een agrarische rechtsbijstandverzekering.

Lees het hele artikel op LTO Verzekeringen

Verzekeringen nieuws

11 juli 2024

Wat wordt vergoed met de gewassenverzekering?

Er zijn verschillende omstandigheden die schade kunnen toebrengen aan uw kassen, zoals storm en hagel. Als uw kas wordt beschadigd door dit soort onvoorziene omstandigheden, dekt de gewassenverzekering de schade zodat u uw bedrijf draaiende kunt houden.

9 juli 2024

Welke verzekering komt kijken bij de weidegang van koeien?

Het laten grazen van koeien in de weide biedt voordelen voor dierenwelzijn, voedselkwaliteit en milieuduurzaamheid. Echter, grazen brengt ook een aantal aansprakelijkheidskwesties met zich mee voor boeren. Het is daarom belangrijk om uw bedrijf goed te verzekeren.

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.