MoveRTK marktleider precisielandbouw

27 juni 2023

|

Rose

Staat u op het punt om een automatische machinesturing toe te passen of andere vormen van precisielandbouw? Dan heeft u een betrouwbaar netwerksignaal nodig. LTO kiest voor MoveRTK vanwege de vele voordelen die het biedt ten opzichte van de concurrentie. Zeven redenen waarom u eigenlijk niet om MoveRTK heen kunt.

1. Merkonafhankelijk
MoveRTK is merkonafhankelijk en kan op alle moderne GPSapparatuur worden gebruikt. Hierdoor bent u zelf ook flexibel om te wisselen tussen apparaten.

2. Landelijke dekking
U kunt overal direct aan de slag, in de gehele Benelux. Zonder te investeren in een kostbare eigen basis.

3. Professionele simkaart
Het abonnement is inclusief een M2M-simkaart voor het KPNnetwerk en alle buitenlandse netwerken.

4. TÜV-gecertificeerd
Waar andere systemen slechts beloftes doen rondom de dynamische nauwkeurigheid van 2 centimeter en beschikbaarheid is MoveRTK de enige die het laat testen door het gerenommeerde instituut TÜV Süd.

5. Jaar na jaar herhaalbare nauwkeurigheid
Essentieel om onder andere bodemverdichting te voorkomen.

6. Futureproof
Als marktleider weet MoveRTK hoe belangrijk het is om te zorgen dat de technologie van morgen ook samenwerkt met het correctiesignaal. Met de komst van nieuwe navigatiesystemen zoals Galileo en Glonass is het systeem helemaal up-to-date. In de praktijk betekent dit dat ook akkerranden en nabijgelegen panden geen problemen meer opleveren.

7. Prijsstelling
Als lid betaalt u geen 750 euro per jaar maar slechts 500 euro, inclusief de simkaart. Een scherpe prijs voor zoveel nauwkeurigheid. Niet voor niets heeft het systeem al meer dan 2.000 gebruikers.

  • -€250

MoveRTK - GPS correctiesignaal

Leden krijgen 250,- korting per jaar op de plaatsbepalingstechnologie van MoveRTK.
Bekijk dit voordeel

Gps-correctiesignaal nieuws

22 april 2024

'Gps-correctiesignaal MoveRTK werkt gewoon goed’

Gps-systemen zijn niet meer weg te denken uit de trekkercabine. Net als een RTK-correctiesignaal, dat werken op de centimeter nauwkeurig mogelijk maakt.

7 december 2023

‘Over MoveRTK hoef ik geen lang verhaal op te hangen: je bestelt het en dan werkt het’

Kees Barendregt loopt al poosje mee in de wereld van de landbouwmechanisatie en over MoveRTK is hij onverdeeld enthousiast. ‘Dat doet het altijd.’

14 september 2023

Kiezen tussen voordelig of betrouwbaar

Een kwalitatief goed correctiesignaal is als een goede nachtrust. MoveRTK staat bekend om haar continuïteit en stabiliteit en haar nauwkeurig­heid en kwaliteit, dankzij de modernste hard- en software.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.