Schade zonder gezeur en gedoe vergoed

7 maart 2023

|

Rose

Radijskweker Nol van Heijningen uit Monster heeft al zijn verzekeringen in 2017 ondergebracht bij LTO Verzekeringen. Naast het financiële voordeel dat hem dat oplevert, is hij heel tevreden over het laagdrempelige contact met adviseur Gerard Schepers.

overgestapt naar LTO Verzekeringen. ‘Bij een gesprek aan de keukentafel met Gerard Schepers rekende hij me voor hoeveel geld me dat zou schelen en dat heeft de doorslag gegeven’, zegt Van Heijningen. Over de dienstverlening is hij heel tevreden. ‘Ik heb eenmaal een gewasschade aan de radijs gehad door hevige neerslag met als gevolg overlopende goten’, zegt de kweker. ‘Dat hebben ze allemaal zonder gezeur en gedoe vergoed.’

Gewasverzekering

Van Heijningen is op zijn 15e begonnen met de radijsteelt in het bedrijf van zijn vader en heeft al 35 jaar zijn eigen kwekerij. Jaarlijks doorloopt hij zeven tot negen teeltrondes, wat meer is dan bij bijvoorbeeld komkommer of een traag gewas als phalaenopsis. Hij vindt het prettig dat Schepers daarvan op de hoogte is en daarvoor een gewasverzekering op maat heeft geregeld. ‘Ik ben inmiddels 64 en heb een tuin van ongeveer 0,7 hectare verhuurd aan een andere kweker. Dat betekent dat ik nog wel verantwoordelijk ben voor de opstanden, maar niet meer hoef te zorgen voor de verzekering voor het gewas.’ De kweker is blij dat Schepers minimaal één keer per jaar langskomt om de verzekeringsmap door te nemen en te bespreken wat er is veranderd. Ook legt hij uit dat hij bij de adviseur aan kan kloppen voor overleg over investeringen. ‘Die moeten zich snel terugverdienen om voor mij nog de moeite waard te zijn, want ik heb geen opvolger.’ Afgelopen winter heeft de kweker zonnepanelen laten aanbrengen in het glas van de inpakruimte in zijn kas, waardoor hij elektriciteit kan opwekken, onder andere voor een elektrische heftruck, die zijn vroegere gasheftruck heeft vervangen. LTO Verzekeringen heeft gezorgd voor een passende verzekering voor de zonnepanelen en de vereiste Scope 12-keuring.

Geruststelling

Ook de privéverzekeringen van Van Heijningen en zijn gezin lopen via LTO Verzekeringen. ‘Ik ben er de man niet naar om met verschillende contactpersonen te werken’, zegt hij. ‘En met Gerard kan ik al mijn verzekeringszaken bespreken.’ Dat geldt ook voor de verzekering voor doorbetaling bij ziekte van de vaste medewerker die bij de kwekerij in dienst is. En Schepers heeft met wederzijds goedvinden direct contact met bijvoorbeeld de accountant en de fiscalist van Van Heijningen over fiscale en juridische zaken. ‘Daarbij neemt hij mij veel werk uit handen’, zegt de kweker. ‘En over een jaar of drie, als mijn gascontract afloopt, wil ik mijn bedrijf beëindigen. Het is een hele geruststelling om te weten dat Gerard mij dan kan adviseren over de beste manier om dat te doen.’

Meer informatie:  LTO Verzekeringen

Verzekeringen nieuws

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

6 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Het selecteren van een zorgverzekering is méér dan een financiële afweging. U wilt het beste pakket afgestemd op uw (zorg)behoeften.

20 november 2023

Zó zit dat met fysiotherapie

De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.