Snel bijspijkeren via Spuitlicentie.nl

3 december 2020

|

Rose

Als eigenaar van ‘een dagbesteding in het groen’ heeft William Janssen niet veel tijd om overdag de punten voor zijn spuitlicentie te halen. Voor verlenging ervan maakt hij daarom gebruik van Spuitlicentie.nl. ‘Zo kan ik mijn eigen leermoment kiezen’, stelt hij.

‘Het spuitwerk op de Vilgertshof doe ik zelf. Vilgertshof is een bedrijf dat ik samen met Rebecca Hermkens heb’, vertelt Janssen. ‘Het gaat niet om grote oppervlaktes. Je moet het niet zien als een productiebedrijf. Maar je hebt er wel een spuitlicentie voor nodig. Veel van onze werkzaamheden zijn het bijhouden van het groen en kleinschalig kweken en vermeerderen van onder andere aardbeien, prunus en kruiden.’ Mensen met een beperking of behoefte aan ondersteuning vinden een fijne, groene plek op het bedrijf van Janssen en Hermkens in Velden, vlak boven Venlo. ‘Dit werk betekent dat ik overdag moeilijk weg kan. Je bent verantwoordelijk voor deze mensen. Daarom heb ik ’s avonds de digitale cursussen gedaan van Spuitlicentie. nl.

Dat gaat eigenlijk wel snel. Ik had de complete verlenging laatst weer in enkele uren klaar.’ Doordat Janssen ervaring met de materie heeft, gaat hij rap door de modules heen. De leerstof is voor hem gesneden koek. Hij was docent tuinbouw en manager van een opkweekbedrijf. Hij had te maken met grotere oppervlaktes en machines met meer capaciteit.

‘Ook op ons huidige bedrijf kan ik niet zonder die licentie. Voor mij is e-learning dus een goede oplossing, want ik kan mijn eigen leermoment kiezen.’ Zeker nu veel mensen aan huis gebonden zijn vanwege de coronamaatregelen is het makkelijk dat er de mogelijkheid is om thuis te kunnen studeren. Het online lesmateriaal en het discussieplatform zijn een jaar lang beschikbaar, op elk moment van de dag. Dus u kunt voor uw spuitlicentie leren waar en wanneer u wilt en u hoeft er de deur niet voor uit.

Bedrijfsvoering nieuws

10 juni 2024

Besparing op krachtvoer, kunstmest en veeartskosten

LTO Ledenvoordeel en Pure Graze dragen met hun samenwerking bij aan een duurzame landbouw met lagere kosten voor de agrariër. LTO-leden krijgen exclusieve kortingen op zowel cursussen als de kruidenrijke Saladebuffetten.

10 juni 2024

Leasen brengt duurzaamheid binnen handbereik

Het leasen van emissieloze machines en gereedschappen heeft namelijk veel meer voordelen dan enkel financieel.

3 juni 2024

Spuitlicentie punten gemakkelijk online halen

De broers Jack en Wilfred Janssen staan aan het roer van Beaumonde Amaryllis in Huissen. Beiden gebruiken de online leeromgeving van Spuitlicentie.nl om hun spuitlicentie te verlengen.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.