‘Veel geleerd van de opfriscursus’

8 juni 2023

|

Rose

Richard Scharenborg, medewerker van Loonbedrijf Scharenborg, verlengde zijn spuitlicentie via Spuitlicentie.nl. Hij is tevreden over de online cursus: ‘In het verleden ging ik naar meetings. Maar met de online cursus krijg je meer informatie.’

De werkgever van Scharenborg doet vooral veel spuitwerk in gras en in mais. Scharenborg is niet de vaste man op de spuitmachine bij het loonbedrijf in het Gelderse Beltrum. Een aantal jaren geleden reed hij wel regelmatig met de spuit, maar tegenwoordig werkt hij meestal met een kraan. Als de vaste man op de spuitmachine ziek is, kan Scharenborg hem eventueel vervangen.

VERLENGING VAN DE LICENTIE

Scharenborg doet regelmatig kleiner spuitwerk, bijvoorbeeld op erven of rond een kuilplaat. Hij spuit dan meestal lopend met de spuitlans in de hand en met een opgebouwde tank op een trekker. Hij wilde zijn licentie niet laten verlopen – ‘dat zou jammer zijn’ – en zocht op internet naar aanbieders van een cursus voor verlenging van de licentie. Hij koos voor Spuitlicentie. nl omdat die de meest duidelijke informatie gaf. De Beltrummer vindt het heel nuttig om met de cursus zijn kennis weer op peil te brengen: ‘Het is voor mij een opfriscursus’, zegt hij. ‘Ik kan me voorstellen dat er in je manier van spuiten een bepaalde routine komt van dingen die je nét niet op de goede manier doet.’ Eerder bezocht Scharenborg bijeenkomsten over de regels voor gewasbescherming om aan voldoende punten te komen voor verlenging van de licentie. Maar daar is nu meestal weinig tijd voor. De online cursus van Spuitlicentie.nl geeft meer informatie dan de bijeenkomsten, is de ervaring van de cursist. ‘Absoluut’, zegt hij. ‘Zelfs iets meer dan ik me had voorgesteld. Maar dat is niet verkeerd. Tijdens de cursus dacht ik regelmatig: ‘Oh ja, dat zit dus zo’. Dat was heel goed. Door de cursus kijk ik er weer iets anders tegenaan. Qua kennis is de cursus van Spuitlicentie.nl zeker aan te raden.’

Korting voor leden

Verleng of behaal snel en eenvoudig uw spuitlicentie via de online leeromgeving van Spuitlicentie.nl. Altijd en overal beschikbaar dus wel zo makkelijk: u kunt leren op het tijdstip dat u het beste uitkomt en u hoeft er de deur niet voor uit. Als LTO-lid krijgt u korting op een digitale cursus. Neemt u één cursus af dan krijgt u vijf procent korting en bij vier of meer cursussen krijgt u zelfs tien procent korting. De korting geldt niet in combinatie met andere kortingen of acties. Ga snel naar de website van LTO Ledenvoordeel, vraag uw persoonlijke kortingscode aan en start uw cursus vandaag nog.

Meer informatie over Spuitlicentie.

 

Spuitlicentie nieuws

15 april 2024

Wijziging regelgeving spuitlicentie – Verleng op tijd!

Vanaf 1 augustus 2024 moet u uw verlengingspunt voor Veiligheid en Techniek halen bij een fysieke bijeenkomst, Verleng nu nog snel en makkelijk online!

4 september 2023

Vraag subsidie voor geïntegreerde gewasbescherming

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) komt met een subsidieregeling voor boeren of loonwerkers die werken aan preventieve en niet-chemische maatregelen om de geïntegreerde gewasbescherming op hun bedrijf te verbeteren.

8 december 2022

Haal of verleng uw spuitlicentie eenvoudig online

LTO-leden krijgen korting op het verlengen of behalen van hun spuitlicentie via de online leeromgeving van Spuitlicentie.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.