Zorgverzekering 2024 voor agrarische ondernemers: dit moet u weten

30 oktober 2023

|

Rose

Het is bíjna zover: uiterlijk 12 november maken zorgverzekeraars hun premies voor de zorgverzekering 2024 bekend. Via het LTO collectief en bij het Agro+Zorg collectief voor medewerkers krijgt u bij een aantal bekende zorgverzekeraars korting op de aanvullende pakketten. Waar moet u als agrarische ondernemer rekening mee houden?

Afgelopen Prinsjesdag zijn de nieuwe wettelijke veranderingen in de basisverzekering bekend gemaakt. Deze veranderingen zijn voor alle zorgverzekeraars gelijk. De maximale zorgtoeslag voor eenpersoonshuishoudens wordt in 2024 op jaarbasis € 1.523. De nominale zorgpremie zal naar verwachting stijgen naar € 1.792 per jaar. Er wordt uitgegaan van een stijging van ongeveer € 12 per maand voor de basisverzekering. Het verplichte eigen risico in 2024 blijft € 385.

Zorgpakketten voor agrariërs
Uiteraard heeft ook dit jaar LTO Ledenvoordeel met meerdere zorgverzekeraars afspraken gemaakt. Het LTO Zorgcollectief is speciaal voor ondernemers in de agrarische sector. Agro+Zorg is voor iedereen die in de agrarische sector werkt. Zowel LTO Zorgcollectief als Agro+Zorg heeft een handige zorgvergelijker voor u.

Blijf op de hoogte

Wilt u een seintje als de tarieven bekend zijn én als onze zorgvergelijkers actueel zijn? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van het LTO Zorgcollectief of het Agro+Zorg.

 

Zorgverzekeringen nieuws

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

6 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Het selecteren van een zorgverzekering is méér dan een financiële afweging. U wilt het beste pakket afgestemd op uw (zorg)behoeften.

20 november 2023

Zó zit dat met fysiotherapie

De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.