Bescherm uw werknemers tegen de zon

8 april 2024

|

Rose

Werken op het land brengt vele uitdagingen met zich mee, waaronder langdurige blootstelling aan de zon. Vooral de vroege voorjaarszon kan verraderlijk zijn, omdat het dan nog niet zo warm is en de meeste mensen dan nog niet bedenken om zich goed in te smeren.

Het is van vitaal belang voor iedereen die buiten werkt om zichzelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen, en een van de beste manieren om dit te doen is door het regelmatig aanbrengen van zonnebrandcrème. Ook mensen die in de kas werken moeten zich goed beschermen, want de straling van de zon gaat ongemerkt door het glas.

Langdurige blootstelling aan de zon zonder bescherming kan leiden tot verbranding van de huid. Dat is niet alleen pijnlijk maar de huid raakt ook beschadigd en daarmee wordt het risico op huidkanker verhoogd. Door regelmatig zonnebrandcrème aan te brengen met een hoge SPF, bijvoorbeeld factor 50, kan de huid worden beschermd tegen verbranding en de ontwikkeling van huidkanker worden verminderd.

Daarnaast kunnen de UV-stralen van de zon de huid ook ongemerkt beschadigen, wat kan leiden tot vroegtijdige veroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken. Het gebruik van zonnebrandcrème helpt deze tekenen van veroudering te verminderen en de huid gezond te houden. Zonnebrandcrème beschermt dus niet alleen tegen verbranding, maar ook tegen de schadelijke effecten van UV-A en UV-B stralen.

Kortom, het gebruik van zonnebrandcrème is van cruciaal belang voor iedereen die buiten werkt. Door regelmatig zonnebrandcrème aan te brengen, kunnen werknemers zichzelf beschermen tegen zonnebrand, huidkanker en andere schadelijke effecten van UV-stralen, en kunnen ze veilig en comfortabel blijven werken. Dit kan de algehele productiviteit verbeteren en het welzijn van werknemers bevorderen.

Zonnebrand met ledenvoordeel

Veilig werken in de zon is essentieel met de naderende lente en zomer. Geef uw medewerkers de bescherming die ze verdienen tijdens het harde werk buiten met voordelige zonnebrandcrème van Lyreco.

 

Ontdek de exclusieve actie voor LTO-leden. De actie loopt t/m 31 augustus 2024. (Zolang de actievoorraad strekt.)

Dispenser
van € 33,00 voor € 15,38

Vulling van 1 liter
van € 61,66 voor € 49,98

Maak een account aan

  • -30%

Lyreco (werkplaats & kantoor)

30% korting op aanschaf werkplaatsbenodigdheden.
Bekijk dit voordeel

Werkplaats en kantoor nieuws

27 september 2018

Papieren data vaak vergeten bij AVG

De nieuwe privacywet AVG is sinds 25 mei van kracht.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.