Crisis? Kijk juist nú naar je energiecontract

25 maart 2020

|

Rose

LTO Ledenvoordeel begrijpt als geen ander: ‘Besparen is juist nu belangrijk’.

Afgelopen weken zijn de prijzen voor stroom, aardgas en brandstof flink gekelderd. Niet alleen door de coronacrisis en een prijzenoorlog in de olie-industrie, maar ook door de zachte winter dit jaar. LTO Ledenvoordeel adviseert daarom aan ondernemers om juist nu te kijken naar hun energiecontract. Als u dit jaar over kunt stappen is het een goed moment om actie te ondernemen, die kan zorgen voor een lagere energierekening.

Is nu het dieptepunt dan al bereikt?
Dat weet je natuurlijk nooit zeker. Maar we zien afgelopen dagen de brandstofprijzen en stroomprijzen op het lage niveau stabiliseren. Overweeg dus nu een vast contract om zeker te zijn van deze lagere prijzen op langere termijn.

Vaste tarieven tot 28% lager dan vorig jaar.
De vaste tarieven liggen momenteel tussen de 4 á 5 cent. Dat is relatief goedkoop. Vorig jaar rond deze tijd lagen stroomtarieven bij 1 jaar 28% hoger en bij 3 jaar 20%. Bij aardgas zien we ook soortgelijke percentages.

LTO Ledenvoordeel heeft voor alle LTO-leden afspraken gemaakt met verschillende energieleveranciers. Vraag een vrijblijvend voorstel aan voor collectieve tarieven, om te bekijken hoeveel voordeel dit voor u betekent. Advies nodig? Neem dan contact op met een van onze energieadviseurs.

Ik wil een vrijblijvend voorstel

Energie nieuws

16 april 2024

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

‘De klanten staan bij ons altijd voorop en we proberen hen zo goed mogelijk te helpen’, zegt Dolfing van Audax Renewables. ‘Wij spelen graag zo flexibel mogelijk in op hun behoeftes.’

9 april 2024

Pas op voor louche energieverkopers

We horen van veel van onze leden dat ze per mail, telefonisch of zelfs aan de voordeur benaderd worden door verschillende energieleveranciers om over te stappen.

5 april 2024

Zonnepanelen voorzien ook in onze toekomstige stroombehoefte

De familie Koskamp is voor de stroomvoorziening op hun melkveebedrijf in Breedenbroek overgestapt op zonnepanelen. Die hebben ze met korting via LTO Ledenvoordeel naar volle tevredenheid laten installeren door Tenten Solar uit Lichtenvoorde.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.