Het beste mobiele netwerk van Nederland met ledenkorting

14 mei 2021

|

Rose

Jaarlijks onderzoekt Ookla welk mobiel netwerk in Nederland het beste is. Dit jaar werd KPN erkend als het ‘Beste Mobiele Netwerk’ van Nederland. En als LTO-lid kunt u profiteren van extra korting op een zakelijk mobiel of internetabonnement bij KPN.

Uit een onafhankelijke krachtmeting van een half miljoen gebruikers van verschillende Nederlandse mobiele netwerkproviders bleek dat het netwerk van KPN het beste in Nederland was. Daarmee onttroont KPN de winnaar van de vorige drie edities (T-Mobile). De meting is gedaan over het derde en vierde kwartaal van 2020. KPN had naast de beste mobiele dekking ook de hoogste download en uploadsnelheden van alle Nederlandse mobiele netwerkproviders. De gemiddelde download- en uploadsnelheid van KPN was 92,5 Mbps en 19,8 Mbps. De afgelopen jaren heeft KPN gewerkt aan een vernieuwing van het mobiele netwerk in Nederland en dat was dus terug te zien in de metingen. Al eerder werd KPN ook door Ookla uitgeroepen tot het snelste 5G netwerk van Nederland. Dat betekent dat u met het mobiele netwerk van KPN zonder haperingen naar POAH! kijkt of probleemloos de plaatsbepalingstechnologie van MoveRTK gebruikt.

Voordelig bellen én internetten
LTO-leden krijgen korting op Sim Only abonnementen via het beste mobiele netwerk met unlimited data en onderling gratis bellen en MB’s delen. Combineer met internet en TV van KPN en profiteer van nog meer voordeel.

Meer over dit aanbod

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.