Informatiebijeenkomst over zonnepanelen voor agrariërs

7 februari 2020

|

Rose

Zonnepanelen
Speelt u met de gedachte om zonnepanelen aan te schaffen, maar heeft u net als de meeste ondernemers veel vragen? Stel ze dan op de informatiebijeenkomsten speciaal voor boeren en tuinders. Zowel ’s middag als ‘s avonds wordt er een presentatie gegeven door experts op het gebied van zonnepanelen. Zij vertellen alles over het product: Hoe werken zonnepanelen precies, wat zijn de verschillen, wat kost het, wat levert het op en wat is de terugverdientijd.

Subsidie
Daarnaast wordt er ingegaan op de subsidiemogelijkheden voor ondernemers. Dit voorjaar is de laatste kans om subsidie voor een grootzakelijke investering te verkrijgen via SDE+ in de huidige vorm. Vanaf oktober wil de overheid de nieuwe aanvraagrondes insteken op het vermijden en beperken van CO2-uitstoot, waardoor het beschikbare budget over meer aanvragen verdeeld zal worden. Nick Waltmans van Full Power Support weet alles over subsidies en rendementsberekeningen voor zonnepanelen en vertelt u meer.

Krijg antwoord op al uw vragen
U kunt tijdens de bijeenkomst alle vragen stellen die u dan nog heeft. Na afloop kunt u – onder het genot van een hapje en een drankje – een rondleiding krijgen over het bedrijf van Tenten Solar, partner van LTO Ledenvoordeel sinds 2012. Deelname aan de informatiebijeenkomst is vrijblijvend en gratis.

Op donderdag 5 maart bent u van harte welkom bij LTO Ledenvoordeel en Tenten Solar, Koningslinde 25 in Lichtenvoorde. Er zijn twee rondes waar u uit kunt kiezen: Ronde 1 is van 14.00-16.00 en Ronde 2 van 20.00-22.00 uur.

Meld u nu aan

Energie nieuws

11 juni 2024

Zonnepanelen rendabel of niet?

Vraagt u zich ook af of zonnepanelen nog steeds rendabel zijn? Nu er steeds vaker terugleverkosten gerekend worden en de salderingsregeling misschien vervroegd wordt afgebouwd, vragen veel ondernemers zich af of het nog zinvol is om nu te investeren in zonnepanelen. Het antwoord is dat het zeker zin heeft.

4 juni 2024

LTO Ledenvoordeel en Next Source bieden veehouderij en glastuinbouw voordelen van zonne-energie

Next Source en LTO Ledenvoordeel zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van zonne-energie, wat voldoet aan de specifieke behoeften van de agrarische sector.

16 april 2024

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

‘De klanten staan bij ons altijd voorop en we proberen hen zo goed mogelijk te helpen’, zegt Dolfing van Audax Renewables. ‘Wij spelen graag zo flexibel mogelijk in op hun behoeftes.’

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.