KPN terug bij LTO Ledenvoordeel

8 september 2022

|

Rose

Het is weer mogelijk om via LTO Ledenvoordeel met korting abonnementen af te sluiten bij KPN. Het aanbod van het telecombedrijf is vernieuwd en persoonlijk contact met klanten staat voorop. Daarom is er nu één vast contactpersoon bij KPN voor LTO-leden: adviseur Erik Arentsen.

Mijn ervaring is dat klanten het prettig vinden om een vast aanspreekpunt te hebben. Voor als er eens iets is of als u wat extra’s wilt of ergens hulp bij nodig hebt.’ Aan het woord is Erik Arentsen, adviseur bij KPN. Sinds een paar maanden is Arentsen vooral aan het werk voor LTO-leden die diensten afnemen of willen afnemen van KPN. Het aanbod van KPN was even weg bij LTO Ledenvoordeel, maar is weer terug. ‘Dat is prettig voor agrarisch ondernemers. Zij kunnen met extra korting gebruikmaken van mobiele en vaste telefonie, internet en televisie via KPN. Daar is veel belangstelling voor en dat is begrijpelijk, want KPN heeft een goede naam’, zegt hij. ‘Neem bijvoorbeeld mobiele telefonie. Daar biedt KPN de grootste dekking van alle aanbieders en mobiele internetsnelheid is bij KPN net iets hoger’, zegt de adviseur.

De afgelopen weken heeft Arentsen al een groot aantal LTO-leden gesproken. Vooral ondernemers die in het verleden al via LTO Ledenvoordeel abonnementen bij KPN hebben afgesloten. ‘We vertellen wie we zijn en leggen uit dat de bestaande abonnementen gewoon door blijven lopen. Met leden die meerdere diensten afnemen plannen we een persoonlijk gesprek om alles goed door te nemen’, licht hij toe. GLASVEZEL Bedrijven van boeren en tuinders bevinden zich regelmatig in gebieden waar glasvezel nog niet beschikbaar is. Met zijn collega’s probeert de adviseur van KPN voor elkaar te krijgen dat hier verandering in komt. ‘We brengen in kaart waar nog geen glasvezel ligt. En we proberen het proces te versnellen om glasvezel ook naar uithoeken van het land te brengen. Uiteindelijk is glasvezel toch de beste manier om goed en snel internet aan te kunnen bieden’, licht hij toe.

Een onderwerp waar Arentsen ook veel vragen over krijgt, is mobiele telefonie. ‘Via LTO Ledenvoordeel zijn er diverse abonnementen beschikbaar. Ze verschillen in de omvang van de internetbundel. Alle abonnementen bieden onbeperkt bellen en sms’en. Als u een mobiel abonnement overweegt, is het slim om ook vast internet thuis van KPN te betrekken. u krijgt dan combikorting en bent voordelig uit.’ Alle telecommunicatiemogelijkheden van KPN via LTO Ledenvoordeel benutten is niet alleen financieel aantrekkelijk vanwege de extra korting, maar ook gemakkelijk. ‘Alles staat op één factuur en dat is makkelijk voor de administratie.’ Arentsen hoopt dat LTO-leden hem met al hun vragen en opmerkingen weten te vinden.

Meer weten?

Arentsen is telefonisch bereikbaar via (085) 4884756 of door een mail te sturen naar ledenvoordeel@kpnlto.nl.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.