Machines huren met ledenvoordeel

20 september 2023

|

Rose

Voor ondernemers die af en toe een machine nodig hebben, maar geen groot bedrag willen betalen voor de aanschaf, kan het slim zijn om materieel te huren. Graafmachines, walsen, hoogwerkers, verreikers, steigers, trappen, opslacontainers, pompen, verwarmers of airconditionings. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of je kunt het huren. En via LTO Ledenvoordeel krijgen LTO-leden korting.

Boels is een echt Limburgs familiebedrijf. De vader van de huidige eigenaar Pierre Boels startte het bedrijf in 1977 in Sittard. Inmiddels is Boels het op één na grootste verhuurbedrijf in Europa, met vestigingen in achttien landen. Maar Nederland blijft de basis, verzekert accountmanager Roy Senden, die binnen Boels onder andere verantwoordelijk is voor de agrarische markt.

ALTIJD UP-TO-DATE
Boeren en tuinders huren vaak machines en ander materieel bij Boels, omdat huren vaak voordeliger blijkt te zijn. Senden heeft het eens op een rijtje gezet welke het meest in trek zijn. In dat rijtje scoren bijvoorbeeld toiletten en schaftwagens hoog. Senden gaat ervan uit dat die meestal gebruikt worden voor personeel dat op het veld aan het werk is, bijvoorbeeld bij de oogst van vollegrondsgroenten. Trilplaten, shovels, hoogwerkers en klimaatbeheersing scoren ook goed. Onder klimaatbeheersing vallen bijvoorbeeld ventilatoren, verwarming en koelapparatuur. Het streven van Boels is om de ‘verhuurvloot’ altijd up-to-date te houden. ‘We hebben als regel dat  machines na vijf jaar vernieuwd worden’, vertelt Senden. ‘Daardoor hebben we altijd een vrij jonge verhuurvloot. Dat betekent dat klanten altijd met de nieuwste technieken kunnen werken en dat er minder kans op storingen is. Bovendien is het veiliger werken met jonge machines.’ De lease-huuroplossing van Boels is voor ondernemers die vaker dezelfde machine huren ook een goede optie. Een groot voordeel is dat ook dan het onderhoud en reparaties door Boels worden gedaan.

KORTING VOOR LTO LEDEN
LTO Ledenvoordeel werkt al jaren samen met Boels naar volle tevredenheid. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van het materieel maar omdat leden een goed advies krijgen en ondersteuning van professionele medewerkers. Daarnaast investeert Boels  in eco-machines zoals elektrische, hybride en accumachines en gereedschappen. Steeds meer klanten hebben zonnepanelen en kunnen de accu’s zelf relatief goedkoop opladen. Dat bespaart veel diesel. Boels zet zo stappen naar een machinepark met minder CO2-uitstoot. LTO-leden krijgen 30% korting op het volledige verhuurassortiment van Boels. Om het voordeel te ontvangen kunt u zich registreren via de website van LTO Ledenvoordeel, zodat de korting aan uw klantnummer gekoppeld kan worden.

  • -30%

Boels

30% korting op huur machines & gereedschap.
Bekijk dit voordeel

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.