Met OK Gas zit je nooit zonder

18 mei 2020

|

Rose

Met een vloot van eigen tankwagens en ervaren chauffeurs, zorgt OK Gas voor een automatische, correcte en veilige bevoorrading, maar bovenal hebben ze een ingenieus systeem om bij te houden wat het verbruik van de klanten is.
Hierbij wordt rekening gehouden met de weersomstandigheden en kan een tijdige bezorging van het gas dus makkelijk geregeld worden. Voor klanten met een onvoorspelbaar verbruik, biedt OK Gas de mogelijkheid om een zender op de tank te plaatsen. Hiermee kan OK Gas ‘online’ iedere dag de laatste tankstand aflezen. Zo komt niemand dus zonder gas te zitten.

GEGARANDEERDR BESCHIKBAARHEID
Doordat ze hun eigen gasterminal hebben in Tiel is OK Gas verzekerd van voldoende voorraad. Met een capaciteit van maar liefst 3 miljoen liter gas en een eigen technische dienst en een deskundige binnen- en buitendienst kunnen ze al hun klanten altijd tijdig bevoorraden. Voor het leveren maken ze gebruik van een landelijk dekkend netwerk (m.u.v. de Waddeneilanden).

Voormalig kalverhouder Van Lienden is goed te spreken over de service van OK Gas. ‘Onze tank is uitgerust met een indicator die automatisch aan OK Gas doorgeeft hoeveel er nog in zit. Als de tank leeg raakt komen ze hem weer vullen, als er een tankauto in de buurt is. Ik heb in al die jaren nog nooit zonder gas gezeten.’

CO2-GECOMPENSEERD GAS
De collectieve inkoop van propaangas bij OK Gas biedt u direct voordeel van uw LTO-lidmaatschap. LTO Ledenvoordeel verzorgt de inkoop op grote schaal voor alle LTO Leden. Hierdoor heeft u uitstekende voorwaarden. Het resultaat? Een aanzienlijke besparing op de inkoop van uw propaangas. OK Gas levert aan al hun klanten 100% CO₂-gecompenseerd propaangas, waardoor de klimaatimpact van het gasgebruik wordt gereduceerd.

Melkveehouder Bart Lubbers uit Arnhem: ‘De productie van zuivel kost behoorlijk wat energie. De melkveehouder gebruikt daarvoor propaangas. ‘Ook al liggen we met onze boerderij pal tegen de stad, een aardgasaansluiting is hier gek genoeg niet mogelijk.’ Lubbers betrekt zijn propaangas al sinds jaar en dag van OK Gas. ‘Een betrouwbare leverancier die ons altijd op tijd van nieuw gas voorziet.’ Sinds enkele jaren profiteert Lubbers van een korting op de gasprijs via LTO Ledenvoordeel. ‘Ik las in een foldertje dat ik als LTO-lid korting kon krijgen op afname van gas bij OK Gas. Omdat we daar toch al klant waren, heb ik niet geaarzeld. Na één telefoontje was de extra korting voor ons geregeld’, vertelt Lubbers. ‘Vanwege onze zuiveltak verbruiken we flink wat gas. Ons ledenvoordeel loopt daardoor op tot meer dan 500 euro per jaar.’

Energie nieuws

16 april 2024

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

‘De klanten staan bij ons altijd voorop en we proberen hen zo goed mogelijk te helpen’, zegt Dolfing van Audax Renewables. ‘Wij spelen graag zo flexibel mogelijk in op hun behoeftes.’

9 april 2024

Pas op voor louche energieverkopers

We horen van veel van onze leden dat ze per mail, telefonisch of zelfs aan de voordeur benaderd worden door verschillende energieleveranciers om over te stappen.

5 april 2024

Zonnepanelen voorzien ook in onze toekomstige stroombehoefte

De familie Koskamp is voor de stroomvoorziening op hun melkveebedrijf in Breedenbroek overgestapt op zonnepanelen. Die hebben ze met korting via LTO Ledenvoordeel naar volle tevredenheid laten installeren door Tenten Solar uit Lichtenvoorde.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.