Profito Energie wordt GreenNL

1 december 2022

|

Rose

De energiemarkt is sterk in beweging. Om ervoor te zorgen dat de bestaande klanten van Profito Energie een sterke energieleverancier als partner behouden, gaan de energiecontracten van Profito Energie op 10 december 2022 verder onder de naam GreenNL. Profito werkt al geruime tijd samen met de mensen achter GreenNL. Wij zijn blij dat zij hun jarenlange ervaring in de energiemarkt voor u gaan inzetten.

Nu klant bij Profito? Wat verandert er voor u?
Bijna niets. U behoudt gewoon uw huidige contract met dezelfde tarieven en voorwaarden. Ook het raamcontract met LTO wordt daarin gerespecteerd. U ontvangt een nieuwe inlog voor de online omgeving van Greennl. Deze is identiek aan de vetrouwde omgeving van Profito. Ook de verbruiksgegevens uit de Profito-tijd is hier te vinden.

U kunt met vragen over energielevering terecht bij GreenNL.
In december 2022 ontvingen klanten van Profito Energie van GreenNL een mail met meer informatie.

Vragen?
support@greennl.nl
088 – 54 54 280 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur)

U kunt ook alvast een kijkje nemen op www.greennl.nl. Daar vindt u ook enkele veel gestelde vragen.

Energie nieuws

16 april 2024

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

‘De klanten staan bij ons altijd voorop en we proberen hen zo goed mogelijk te helpen’, zegt Dolfing van Audax Renewables. ‘Wij spelen graag zo flexibel mogelijk in op hun behoeftes.’

9 april 2024

Pas op voor louche energieverkopers

We horen van veel van onze leden dat ze per mail, telefonisch of zelfs aan de voordeur benaderd worden door verschillende energieleveranciers om over te stappen.

5 april 2024

Zonnepanelen voorzien ook in onze toekomstige stroombehoefte

De familie Koskamp is voor de stroomvoorziening op hun melkveebedrijf in Breedenbroek overgestapt op zonnepanelen. Die hebben ze met korting via LTO Ledenvoordeel naar volle tevredenheid laten installeren door Tenten Solar uit Lichtenvoorde.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.