Smartphones die tegen een stootje kunnen

19 december 2023

|

Rose

Onmisbaar voor de moderne boer

Een telefoon die tegen een stootje kan is wel zo prettig, vooral in de agrarische sector. Maar ook veiligheid en gebruiksgemak zijn natuurlijk belangrijk. LTO Ledenvoordeel heeft diverse mobiele telefoons met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken eigenschappen die belangrijk zijn voor werken in bijvoorbeeld een natte en stoffige omgeving.

Op basis van onze selectieprocedure willen wij vooral de robuuste telefoons van Samsung onder uw aandacht brengen, en in het bijzonder de Samsung Galaxy XCover serie. De XCover is speciaal ontworpen om uitdagende klussen aan te kunnen pakken. Door verbeterde schokbestendigheid overleeft het toestel rustig een val van 1,5 meter. En de IP68-certificatie houdt in dat het toestel ook na een half uur, tot een meter diep, in water nog steeds optimaal functioneert en beschermd is tegen stof.

Het toestel is zo gemaakt dat u hem met handschoenen aan makkelijk bedient. Het scherm van de XCover heeft namelijk een sensitieve touchfunctie, waardoor u uw handschoenen dus gewoon aan kunt houden. Maar ook bijvoorbeeld  met vochtige handen doet deze telefoon nog precies wat u wilt.

Met de XCover Key heeft u een fysieke knop die u zelf kunt instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de ledzaklamp eenvoudig aanzetten of de telefoon zo instellen dat u meteen toegang hebt tot de apps die u het meest gebruikt.

De beveiliging beperkt zich niet alleen tot de buitenkant. Beveiligingsplatform Samsung Knox zorgt dat ook de hardware volledig veilig is. Niet alleen beschermt Samsung Knox zakelijke informatie in real-time, ook reageert het systeem preventief op malware en andere bedreigingen.

De XCover heeft een vervangbare batterij met een (gemiddelde) capaciteit van 3.000mAh die extra lang meegaat. Heeft uw telefoon echt een energieboost nodig? Vervang de batterij dan eenvoudig door een volledig opgeladen exemplaar.

In het kort:

  • Schokbestendig
  • Waterbestendig
  • Stofdicht
  • Handschoenvriendelijk
  • Veilig
  • Veel power voor lange dagen

Kortom deze telefoon is sterk genoeg voor het boerenleven. Leden krijgen een flinke korting via de webshop van Overhoff Telecom & ICT.

  • Tot -37%

Smartphones

Speciaal voor leden heeft KPN extra voordelige supersterke smartphones opgenomen in het aanbod met een korting die kan oplopen tot 37%.
Bekijk dit voordeel

telecom nieuws

17 mei 2024

Nieuwe sensortechniek KPN geschikt voor ieder bedrijf

Sneller en preciezer informatie krijgen over dieren, gewassen of de bodem en die informatie overzichtelijk in beeld brengen. Dat is wat nieuwe sensortechnieken van KPN Miggy bieden.

11 januari 2024

Klaar voor de digitale toekomst? Volg het webinar

Agrarische ondernemers krijgen in toenemende mate te maken met technologische ontwikkelingen en digitale toepassingen.

7 december 2023

Van Dalen kiest voor KPN, een betrouwbaar bedrijf met vast aanspreekpunt

Glastuinder Leen van Dalen uit Brakel (Gld.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.