VGZ nieuw in zorgaanbod LTO

14 november 2020

|

Rose

Dit jaar heeft LTO Ledenvoordeel VGZ toegevoegd aan het aanbod van collectieve zorgverzekeringen CZ, De Friesland, Univé en Zilveren Kruis.

De keuze viel op VGZ omdat het een coöperatie is zonder winstoogmerk. Dit sluit goed aan bij de coöperatieve instelling van boeren en tuinders. Met 2,1 miljoen verzekerden is VGZ één van de grootste zorgverzekeraars. De missie van VGZ is samen werken aan een gezonder Nederland. VGZ werkt namelijk elke dag samen met zorgverleners aan betere en betaalbare zorg voor alle Nederlanders. Nu en in de toekomst. Zo brengt VGZ de zorg vooruit.

VGZ  biedt veel ondersteuning aan bedrijven om medewerkers vitaal te houden. Erg belangrijk, juist nu! Denk hierbij aan verschillende workshops, trainingen en apps via het Gezond Leven platform. Geheel kosteloos. En ze biedt ook andere voordelen op de collectieve zorgverzekering. Bijvoorbeeld met hulp bij het verkorten van de wachttijd van een zorgbehandeling. De zorgadviseurs kijken samen met u waar u sneller behandeld kunt worden. In 7 van de 10 gevallen vinden zij een andere zorgverlener die u eerder helpt. Natuurlijk met dezelfde kwaliteit. Bij VGZ kunt u een aanvullend pakket kiezen dat bij u past, met ruime vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie, brillen en orthodontie. En met de handige app regelt u uw zorgzaken makkelijk en worden uw declaraties razendsnel betaald.

Via het LTO Collectief ontvangt u 5% korting op de basisverzekering, 15% korting op de aanvullende verzekering en 10% korting op de tandverzekering. Ook als u al klant bent van VGZ kunt u gebruik maken van deze korting als LTO-lid. Naast VGZ heeft u de keuze uit CZ, De Friesland, Univé en Zilveren Kruis. De tarieven van de basisverzekering en de aanvullende pakketten voor 2021 worden in de loop van de week bekend gemaakt.

Meer over korting bij VGZ

Wilt u de zorgverzekeringen binnen het collectief onderling vergelijken?
Ga dan naar de ltozorgvergelijker

Verzekeringen nieuws

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

6 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Het selecteren van een zorgverzekering is méér dan een financiële afweging. U wilt het beste pakket afgestemd op uw (zorg)behoeften.

20 november 2023

Zó zit dat met fysiotherapie

De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.