Wat wordt vergoed met de gewassenverzekering?

11 juli 2024

|

Rose

Er zijn verschillende omstandigheden die schade kunnen toebrengen aan uw kassen, zoals storm en hagel. Als uw kas wordt beschadigd door dit soort onvoorziene omstandigheden, dekt de gewassenverzekering de schade zodat u uw bedrijf draaiende kunt houden. De verzekering dekt schade aan uw kassen, apparatuur en bedrijfsgebouwen. Dus als uw kas is beschadigd door storm, dekt de verzekering de kosten van reparatie of herbouw. Bij schade aan de installaties, apparatuur en uw inventaris wordt de nieuwwaarde vergoed. Voor de bedrijfsvoorraad geldt dat het bedrag van de dagwaarde die het product had voor de schade wordt vergoed.

Wilt u meer informatie over onze gewassenverzekering?

Onze adviseurs staan u graag te woord. Omdat elk bedrijf anders is, biedt LTO Verzekeringen maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring in uw branche kunnen wij u vakkundig adviseren. Bent u benieuwd wat LTO Verzekeringen voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in. Onze adviseurs staan u graag te woord tijdens een gratis en vrijblijvende Verzekeringscheck. Meer informatie over ons kunt u vinden op ltoverzekeringen.nl.

  • Gratis verzekeringscheck

LTO Verzekeringen

LTO Verzekeringen staat de agrariër graag bij in het managen van de risico’s die een agrarische onderneming loopt.
Bekijk dit voordeel

Verzekeringen nieuws

9 juli 2024

Welke verzekering komt kijken bij de weidegang van koeien?

Het laten grazen van koeien in de weide biedt voordelen voor dierenwelzijn, voedselkwaliteit en milieuduurzaamheid. Echter, grazen brengt ook een aantal aansprakelijkheidskwesties met zich mee voor boeren. Het is daarom belangrijk om uw bedrijf goed te verzekeren.

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

6 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Het selecteren van een zorgverzekering is méér dan een financiële afweging. U wilt het beste pakket afgestemd op uw (zorg)behoeften.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.