Wilt u zonnepanelen? Haal het maximale eruit

24 augustus 2020

|

Rose

Bent u een grootzakelijke energieverbruiker en overweegt u zonnepanelen te plaatsen? Dan is het raadzaam om u vooraf te verdiepen in de mogelijkheden, want de materie is vaak ingewikkeld en kennis van zaken is gewenst.

Full Power Support kan u helpen, bijvoorbeeld met het maken van een haalbaarheids- of rendementsanalyse en het onderzoeken van belastingvoordelen voor uw specifieke situatie. Leden van LTO krijgen korting op de diensten van het energiebureau.

Als u hernieuwbare energie gaat produceren, komt u wellicht in aanmerking voor subsidie Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++). Vanaf 24 november gaat er een nieuwe inschrijfronde open via de RVO. De overheid stelt dan een budget van 5 miljard beschikbaar voor ondernemers die willen investeren in groene energie. De nieuwe regeling stimuleert naast duurzame energieproductie ook CO2-reductie. Full power Support kan leden ook van dienst zijn met het aanvragen van de SDE+ subsidie.

Eigenaar Nick Waltmans ligt toe: ‘Ik kan de agrarisch ondernemer al het werk uit handen nemen en zorgen dat de SDE+ aanvraag tijdig en volledig gebeurt. Dit doe ik op basis van het principe: no cure, no pay. Ik vraag de SDE+ subsidie voor de ondernemer aan. Als de subsidie niet toegekend wordt, kost het hem dus niets.

Energie nieuws

11 juni 2024

Zonnepanelen rendabel of niet?

Vraagt u zich ook af of zonnepanelen nog steeds rendabel zijn? Nu er steeds vaker terugleverkosten gerekend worden en de salderingsregeling misschien vervroegd wordt afgebouwd, vragen veel ondernemers zich af of het nog zinvol is om nu te investeren in zonnepanelen. Het antwoord is dat het zeker zin heeft.

4 juni 2024

LTO Ledenvoordeel en Next Source bieden veehouderij en glastuinbouw voordelen van zonne-energie

Next Source en LTO Ledenvoordeel zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van zonne-energie, wat voldoet aan de specifieke behoeften van de agrarische sector.

16 april 2024

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

‘De klanten staan bij ons altijd voorop en we proberen hen zo goed mogelijk te helpen’, zegt Dolfing van Audax Renewables. ‘Wij spelen graag zo flexibel mogelijk in op hun behoeftes.’

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.