Betrouwbare alarmering met Octalarm voor veeteelt en tuinbouw

21 januari 2021

|

Rose

Bewaak uw vee en uw gewassen
De processen in de veeteelt zijn zeer kritisch en letterlijk van levensbelang voor de dieren. Bijvoorbeeld goede mechanische ventilatie zorgt voor voldoende zuurstof en zuigt de schadelijke gassen via een luchtwasser af. In de meeste stallen en broederijen worden de kritische processen door voer- en klimaatcomputers geregeld. De wetenschap dat elke afwijking of hapering direct wordt gemeld, geeft gemoedsrust en vertrouwen dat uw dieren in veilige handen zijn.

De schaalgrootte van tuinbouwbedrijven neemt fors toe en daarmee ook de hoeveelheid techniek die bewaakt moet worden. Bewaken van bijvoorbeeld klimaatcomputers, substraatsystemen en beregeningsinstallaties waarborgt een veilige bedrijfsvoering. Doordat elk probleem direct gemeld wordt door Octalarm kan schade worden voorkomen. En de bediening is heel eenvoudig met een touchscreen en kan door gebruikers in verschillende rollen gebruikt worden.

Veilig en betrouwbaar
Octalarm zorgt voor een veilige en betrouwbare alarmering. De voordelen van het alarm op een rijtje:

  • Storingsmeldingen direct op smartphone of semafoon
  • Melden van spanningsuitval
  • Alarmeren op het bedrijf zelf met zoemer en/of flitslicht
  • Redundante alarmmelder
  • Op afstand aan/uitschakelen van alarmen of afdelingen
  • Opvragen alarmstatus met smartphone
  • Lijnbewaking op verbinding met sms
  • Verzekeringsmaatschappijen bevelen deze oplossing aan


Uw oude melder is geld waard!
Is een 10 jaar oude melder nog wel veilig en betrouwbaar? De elektronische onderdelen slijten en veel oude apparaten missen aansluiting met de technologie van tegenwoordig. Als richtlijn kunt u aanhouden dat de betrouwbaarheid van uw melder versneld zal afnemen bij alarmmelders ouder dan 10 jaar. Afhankelijk van de gebruikscondities en het verdwijnen van de 2G en 3G telecomnetwerken kan dit zelfs eerder zijn. ‘Hij doet het toch nog’ zou daarom geen reden moeten zijn om de waardevolle processen uw bedrijf te bewaken met verouderde apparatuur.

Voorkom schade, vervang uw oude alarmmelder en maak gebruik van de cashback-actie. Als u nu uw oude melder inruilt voor de Octalarm-Touch ontvangt u van de fabrikant t/m 28 februari een cashback van € 100,-. En van All Right Security ontvangt u als LTO lid nog eens een extra korting van € 150,- als u bij hen een nieuwe melder bestelt. Een veilige en betrouwbare installatie tijdens één bezoek is gegarandeerd. Komkommerteler Kaljouw is erg te spreken over service van All Right Security: ‘Ze denken mee, bijvoorbeeld over wat ze het beste als eerste kunnen installeren om de bedrijfsvoering niet te hinderen. Je merkt dat het bedrijf goed thuis is in de land- en tuinbouwsector’.

Vraag een adviesgesprek aan

Veiligheid nieuws

19 april 2024

Waterdichte beveiliging tegen tijdelijke risico’s

Is er een risico op diefstal of vernieling, bijvoorbeeld van gps-systemen tijdens de oogst? BauWatch is specialist in tijdelijke beveiliging van terreinen met cameramasten.

1 maart 2024

LTO Ledenvoordeel en BouwTag zetten zich in voor veiligheid op boerenerf

LTO Ledenvoordeel en BouwTag werken samen om agrariërs een oplossing te bieden in materieelbeheer en diefstalpreventie.

1 februari 2024

LTO Ledenvoordeel en BauWatch bieden effectieve maatregelen voor agrariërs en duurzame energieleveranciers

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.