eHerkenning waarom nu belangrijk?

8 april 2020

|

Rose

Veilig online zakendoen met een eHerkenning inlogaccount is in deze tijden actueler en belangrijker dan ooit. Per maand vragen meer dan 30.000 ondernemers eHerkenning aan om aangifte te doen bij de Belastingdienst, ziekmeldingen door te geven aan het UWV en om steun aan te vragen bij het RVO.

LTO Ledenvoordeel heeft met Z login een ledenvoordeel afspraak gemaakt, zodat leden gegarandeerd de goedkoopste prijs voor eHerkenning niveau 3 (EH3) krijgen.

Waarom EH3 en niet een ander niveau van eHerkenning?
Op dit moment kiezen bijna alle overheidsorganisaties voor niveau EH3, vanwege de AVG en veiligheidseisen. Alleen de tijdelijke Corona steun kunt u bij het RVO nog met minimaal EH1 aanvragen. Dit was nodig in verband met de snelheid waarop de aanvraag geregeld moest kunnen worden, en omdat het om een tijdelijke tegemoetkoming gaat. Dit laatste is belangrijk omdat EH1 niet meer bij overheidsorganisaties is toegestaan zodra de Wet digitale overheid van kracht gaat. Naar verwachting is dat 1 januari 2021.

Veiligheid nieuws

19 april 2024

Waterdichte beveiliging tegen tijdelijke risico’s

Is er een risico op diefstal of vernieling, bijvoorbeeld van gps-systemen tijdens de oogst? BauWatch is specialist in tijdelijke beveiliging van terreinen met cameramasten.

1 maart 2024

LTO Ledenvoordeel en BouwTag zetten zich in voor veiligheid op boerenerf

LTO Ledenvoordeel en BouwTag werken samen om agrariërs een oplossing te bieden in materieelbeheer en diefstalpreventie.

1 februari 2024

LTO Ledenvoordeel en BauWatch bieden effectieve maatregelen voor agrariërs en duurzame energieleveranciers

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.