Energieadviseur doet meer dan subsidie aanvragen

5 oktober 2018

|

Rose

Energieadviseur Nick Waltmans van Full Power Support vraagt SDE+-subsidie aan voor boeren die zonnepanelen willen plaatsen. Maar dit is niet het enige waarin hij ondersteuning biedt. Lees hoe u optimaal gebruik kunt maken van de adviseur.

Bekijk het ledenvoordeelaanbod van Nick Waltmans

Naast de daadwerkelijke subsidieaanvraag, kan Waltmans boeren en tuinders ook ondersteunen bij het maken van een rendements-/haalbaarheidsanalyse. Een basisanalyse kost 112,50 euro (inclusief ledenkorting) en een uitgebreide analyse 225 euro (inclusief ledenkorting).

Daarnaast regelt hij tal van andere praktische zaken voor de ondernemer, zoals netverzwaring, een nieuwe transformator en een brutoproductiemeter. De adviseur kan ook helpen bij de inpassing van een zoninstallatie in het energiecontract, of een nieuw contract regelen dat aansluit bij de nieuwe situatie. Denk ook aan het inschakelen van zijn ondersteuning als het gaat om aanmelding bij CertiQ ten behoeve van Garanties van Oorsprong (GvO’s) en de verhandeling hiervan.

Controle op rekeningen

Verder controleert Waltmans rekeningen om te beoordelen of alles correct is verwerkt door leverancier, netbeheerder en meetbedrijf.

Energie nieuws

16 april 2024

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

‘De klanten staan bij ons altijd voorop en we proberen hen zo goed mogelijk te helpen’, zegt Dolfing van Audax Renewables. ‘Wij spelen graag zo flexibel mogelijk in op hun behoeftes.’

9 april 2024

Pas op voor louche energieverkopers

We horen van veel van onze leden dat ze per mail, telefonisch of zelfs aan de voordeur benaderd worden door verschillende energieleveranciers om over te stappen.

5 april 2024

Zonnepanelen voorzien ook in onze toekomstige stroombehoefte

De familie Koskamp is voor de stroomvoorziening op hun melkveebedrijf in Breedenbroek overgestapt op zonnepanelen. Die hebben ze met korting via LTO Ledenvoordeel naar volle tevredenheid laten installeren door Tenten Solar uit Lichtenvoorde.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.