‘Ik weet zelf te weinig van camera’s’

26 februari 2020

|

Rose

Radijsteler Ad Coolbergen uit Oude-Tonge (ZH) en pluimveehouder Eric Hubers uit Ysselstein (L.) lieten hun bedrijf beveiligen met apparatuur van All Right Security.
Ad Coolbergen is directeur van Ortolanda Oude-Tonge, één van de drie vestigingen van Ortolanda. De aanleiding voor hem om te investeren in beveiliging was de uitbreiding met 3,4 hectare kas. Tijdens de uitbreiding zijn spullen gestolen van de kassenbouwer. Bovendien namen dieven spullen mee van Coolbergen zelf. De tuinder wilde hoe dan ook herhaling voorkomen. Een vriend had goede ervaringen met All Right Security. Coolbergen vroeg daarom een offerte van dat bedrijf en van een ander bedrijf. Hij kreeg een positieve indruk van All Right Security en de prijs was ‘netjes’, onder andere dankzij de korting via LTO Ledenvoordeel.

Samen met de adviseur van All Right Security liep hij vervolgens het hele bedrijf door om te kijken waar apparatuur aangebracht kon worden en welk type apparatuur. Coolbergen: ‘Bij de poort moet je bijvoorbeeld geen camera plaatsen die reageert op signalen van 80 meter ver. Dan schiet die aan bij elke auto die op de weg rijdt.’ In totaal plaatste hij zestien camera’s. Daarmee kan hij live zien wat er in de loods, op het erf en in de kassen gebeurt. De camera’s registreren alleen beelden als er beweging is. In zijn kantoor kan Coolbergen de scherpe beelden zien van alle camera’s. Hij kan die beelden bovendien zien én terugkijken op zijn pc en zijn mobiele telefoon. De ondernemer is goed te spreken over het resultaat. Hij gebruikt de camera’s niet alleen voor veiligheid, maar ook om te bekijken welke werkzaamheden gebeuren en wat daarbij nodig is. ‘Ik kan het nu bijvoorbeeld zien als er ergens dingen nodig zijn, zoals kisten. Dat is heel handig.’

  • -10%

Beveiligingssystemen

10% korting op beveiligingsoplossingen (incl. adviesgesprek en montage)
Bekijk dit voordeel

Veiligheid nieuws

19 april 2024

Waterdichte beveiliging tegen tijdelijke risico’s

Is er een risico op diefstal of vernieling, bijvoorbeeld van gps-systemen tijdens de oogst? BauWatch is specialist in tijdelijke beveiliging van terreinen met cameramasten.

1 maart 2024

LTO Ledenvoordeel en BouwTag zetten zich in voor veiligheid op boerenerf

LTO Ledenvoordeel en BouwTag werken samen om agrariërs een oplossing te bieden in materieelbeheer en diefstalpreventie.

1 februari 2024

LTO Ledenvoordeel en BauWatch bieden effectieve maatregelen voor agrariërs en duurzame energieleveranciers

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.