Nu twee verschillende AED’s met ledenvoordeel

8 januari 2024

|

Rose

Een AED redt levens! Een hartstilstand kan iedereen overkomen, u ook. Een familielid, vriend of medewerker, maar ook een onbekende kan plotseling neervallen met een hartstilstand. Weet u dan hoe u het slachtoffer het beste en snelste kunt helpen? Elke minuut is cruciaal…

Iedere week worden in Nederland 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand. Bij het ontbreken van snelle en adequate hulp overleeft slechts 2-5% van de slachtoffers dit. Drie handelingen kunnen een leven redden. Indien een omstander of getuige in de eerste zes minuten bij een hartstilstand direct:

 1. De hulpdiensten via 112 alarmeert
 2. Start met reanimatie
 3. Een AED inzet

kan de kans op overleving toenemen van 2-5% naar maar liefst 90%.

Kortom, met een AED binnen handbereik hoeven omstanders niet te wachten tot een ambulance ter plaatse is. De eerste 6 minuten zijn namelijk cruciaal wanneer een slachtoffer het bewustzijn verliest waarna snel gehandeld dient te worden. Zeker met de toegenomen verkeersdrukte komt het steeds vaker voor dat een ambulance op zijn vroegst na 10 tot 15 minuten ter plaatse is. En locaties op het platteland liggen vaak ook nog verder van het ziekenhuis af. Voor het slachtoffer is het dan vaak te laat.

Met een eigen AED in uw bedrijf of thuis vergroot u de overlevingskansen van het slachtoffer naar maar liefst 90%. Ook LTO Bedrijven heeft daarom een AED in haar pand hangen.

Philips HeartStart AED’s

Als u op zoek gaat naar een AED komt er veel informatie op u af en hebt u keuze uit veel modellen. Iedere goedgekeurde AED die verkrijgbaar is op de Nederlandse markt is niet per definitie een goede of de beste AED. Er is maar één marktleider en dat is Philips.

De Philips HeartStart HS1 AED staat bekend als de meest verkochte, makkelijkste en snelste AED ter wereld. Hij is eenvoudig te bedienen en begeleidt de hulpverlener stap voor stap door het reanimatieproces. De dagelijkse, automatische zelftesten zorgen ervoor dat de AED betrouwbaar is en altijd klaar voor gebruik. Dankzij de Quick Shock technologie kan er binnen 8,1 seconden een schok worden toegediend.

De Philips HeartStart FRx AED is een uiterst robuuste en betrouwbare defibrillator. De AED is stof- en spuitwaterbestendig (IP55) waardoor hij geschikt is voor bijvoorbeeld een zwembad, supermarkt, fabriekshal, stal maar ook een woonwijk. Het is dan ook dé AED die wordt gebruikt voor het initiatief BuurtAED van de Hartstichting en Philips.

Exclusief ledenvoordeel op apparaat en servicepakket

Leden krijgen via onze leverancier ProCardio een korting van ruim 20% op de Philips HeartStart AED’s. Daarnaast krijgt u korting op een service- en onderhoudspakket. Met dit pakket wordt u volledig ontzorgd en staat ProCardio voor u klaar om u te helpen:

 • 24/7 bereikbaar voor storingen aan de AED: de storing wordt ter plekke opgelost of u krijg tijdelijk een vervangende AED.
 • 24/7 bereik na inzet met de AED. De AED wordt uitgelezen en de ECG-gegevens worden beschikbaar gesteld aan de behandelend arts.
  • Direct opnieuw gebruiksklaar maken van de AED
  • Indien nodig ontvangt u tijdelijk een vervangende AED
  • Deze service wordt op locatie uitgevoerd
 • Automatische toezending van vervangende materialen voor regulier onderhoud.

AED registratie bij HartslagNu en Burgerhulpverlener worden

Bij een hartstilstand telt elke minuut. Als omstanders binnen zes minuten reanimeren en een AED inzetten, is de kans op overleven het grootst. Een ambulance kan er niet altijd binnen 6 minuten zijn. Als burgerhulpverlener kunt u  dat wel! U start met reanimeren totdat de professionele hulpverlening het overneemt.

Meld uw AED daarom aan bij het reanimatie oproepsysteem HartslagNu (hartslagnu.nl) en word burgerhulpverlener.

 • -20%

AED

Op basis van betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, medische kwaliteit én de scherpe prijs komen de Philips HeartStart HS1 AED en de Philips HeartStart FRx AED als beste uit de bus. Via AED360-ProCardio bestelt u deze AED's met ledenkorting.
Bekijk dit voordeel

Veiligheid nieuws

19 april 2024

Waterdichte beveiliging tegen tijdelijke risico’s

Is er een risico op diefstal of vernieling, bijvoorbeeld van gps-systemen tijdens de oogst? BauWatch is specialist in tijdelijke beveiliging van terreinen met cameramasten.

1 maart 2024

LTO Ledenvoordeel en BouwTag zetten zich in voor veiligheid op boerenerf

LTO Ledenvoordeel en BouwTag werken samen om agrariërs een oplossing te bieden in materieelbeheer en diefstalpreventie.

1 februari 2024

LTO Ledenvoordeel en BauWatch bieden effectieve maatregelen voor agrariërs en duurzame energieleveranciers

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.