Prijsverlaging eHerkenning niveau 3 bij Z login

25 juni 2020

|

Rose

Goed nieuws bij Z login: eHerkenning niveau 3 is nóg verder in prijs verlaagd. EHerkenning niveau 3 is nu al te verkrijgen vanaf euro 29,95 per jaar. En daar kunt u – als LTO-lid – nog 15% ledenvoordeelkorting vanaf trekken. Zo kunt u bijzonder goedkoop eHerkenning aanschaffen om bijvoorbeeld belastingaangifte te doen, medewerkers ziek te melden bij het UWV of subsidies aan te vragen bij het RVO.

Waarom eHerkenning niveau 3?
Momenteel kiezen bijna alle overheidsorganisaties om hun diensten achter niveau 3 te beschermen, vanwege de AVG en veiligheidseisen. Enkele tijdelijke steunmaatregelen, zoals de tegemoetkoming aanvragen bij schade COVID-19 kan met EH1, maar over het algemeen wordt eHerkenning niveau 3 gezien als dé standaard van eHerkenning.

eHerkenning van Z login
Als erkend aanbieder van eHerkenning helpt Z login ondernemers al jaren met een zekere keuze voor eHerkenning. Het juiste niveau, de goede machtiging en oplossingen voor beheer, zijn net zo belangrijk als de prijs. Bij Z login vindt u snel en eenvoudig wat u nodig heeft.

Meer over eHerkenning

Veiligheid nieuws

21 juni 2024

Wees dieven te slim af met BouwTag

Met de innovatieve oplossingen van BouwTag kan de politie effectief gestolen goederen opsporen voor agrarische ondernemers. Dit maakt bedrijfsvoering in één keer een stuk veiliger.

19 april 2024

Waterdichte beveiliging tegen tijdelijke risico’s

Is er een risico op diefstal of vernieling, bijvoorbeeld van gps-systemen tijdens de oogst? BauWatch is specialist in tijdelijke beveiliging van terreinen met cameramasten.

1 maart 2024

LTO Ledenvoordeel en BouwTag zetten zich in voor veiligheid op boerenerf

LTO Ledenvoordeel en BouwTag werken samen om agrariërs een oplossing te bieden in materieelbeheer en diefstalpreventie.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.