SDE+ aanvraag hoeft niet lastig te zijn

13 maart 2019

|

Rose

De voorjaarsronde voor het aanvragen van SDE+ subsidie is weer opengesteld. Interessant als u een grootzakelijke energieaansluiting heeft (groter dan 3x 80Amp) en wilt investeren in een grote zonnepaneleninstallatie of een miniwindturbine. De overheid wil met deze subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie het investeren in hernieuwbare energie stimuleren bij bedrijven. De hoogte van de subsidie hangt af van het moment van aanvragen en het totale vermogen van het zonnepanelensysteem. Informatie hierover is te vinden op de website van RVO.

Het aanvragen van de SDE+ bijdrage staat bekend als ingewikkelde klus. Er moet aan eisen worden voldaan zoals vergunningen, capaciteit van aansluitwaarde en exploitatieberekeningen. Ook doordat de regeling opgedeeld is in verschillende fases kan het een lastige klus worden. Hoe eerder u inschrijft hoe lager de vergoeding. Wachten kan dus verstandig zijn, maar er is ook kans dat het budget wordt overschreden. LTO Ledenvoordeel heeft om het u makkelijker te maken een samenwerking met Full Power Support. Via deze partij vraagt u SDE+ subsidie aan op basis van het principe: no cure, no pay.

Nick Waltmans van Full Power Support: ‘Ik kan al het werk voor u uit handen nemen en zorgen dat de SDE+ aanvraag tijdig en volledig gebeurt. Ik vraag de SDE+ subsidie voor de agrariër aan. Als de subsidie niet toegekend wordt, kost het u niets. Is de overheid akkoord, pas dan betaalt u hiervoor.”

Het tarief hiervoor is € 225 (inclusief ledenkorting). Dit is een scherp tarief als u het afzet tegen de reguliere marktprijzen die vaak dubbel zo hoog zijn. LTO Ledenvoordeel staat bovendien honderd procent achter de kennis en aanpak van Full Power Support. Ook voor aanvullend advies zoals rendementsberekeningen kunt u bij Full Power Support terecht.

Kijk op ltoledenvoordeel.nl/sde voor meer informatie

 

Energie nieuws

16 april 2024

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

‘De klanten staan bij ons altijd voorop en we proberen hen zo goed mogelijk te helpen’, zegt Dolfing van Audax Renewables. ‘Wij spelen graag zo flexibel mogelijk in op hun behoeftes.’

9 april 2024

Pas op voor louche energieverkopers

We horen van veel van onze leden dat ze per mail, telefonisch of zelfs aan de voordeur benaderd worden door verschillende energieleveranciers om over te stappen.

5 april 2024

Zonnepanelen voorzien ook in onze toekomstige stroombehoefte

De familie Koskamp is voor de stroomvoorziening op hun melkveebedrijf in Breedenbroek overgestapt op zonnepanelen. Die hebben ze met korting via LTO Ledenvoordeel naar volle tevredenheid laten installeren door Tenten Solar uit Lichtenvoorde.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.