Geld terug bij dakrenovatie of nieuwbouw

Voor leden die een dak renoveren of nieuw te laten bouwen, heeft LTO Ledenvoordeel een cashback-actie. Dat wil zeggen dat u geld terugkrijgt als u de voor deze actie geselecteerde materialen gebruikt. Zo krijgt u € 0,35 per m2. terug bij de aanschaf van Ecolor golfplaten van Eternit.

Kunnen wij u helpen?

Joah (foto) en Velca helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Hoe werkt het?

U ontvangt geld terug indien u bij uw renovatie voor Eternit Ecolor golfplaten kiest. Vraag uw eigen aannemer of leverancier naar keuze om gebruik te maken van de geselecteerde materialen en meld uw project voor de montage bij ons aan. Nadat uw dakrenovatie is afgerond, kunt u uw cashback claimen bij LTO Ledenvoordeel. Indien uw project voldoet aan de voorwaarden ontvangt u €0,35 per vierkante meter terug. Bekijk de spelregels.

Zorgvuldig vergeleken

Wij hebben heeft diverse leveranciers van dakmateriaal met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, betrouwbaarheid en kwaliteit van de leverancier en het product. Op basis van de uitgebreide selectieprocedure komen de materialen van Eternit als beste uit de bus als het gaat om prijs, kwaliteit en ervaring.

Bij renovatie of nieuwbouw

Veel agrariërs krijgen te maken met het plaatsen van nieuw dak. Dat kan zijn omdat er asbest verwijdert moet worden maar ook na schade of bij renovatie. Aangezien agrarische daken groot zijn is het de wens voor veel leden om korting te krijgen bij het plaatsen van nieuw dak.

Zelf onderhandelen

Met deze wens zijn wij aan de slag gegaan met een selectieprocedure. Wat vooral van belang is, is dat de agrariër zelf de onderhandeling kan voeren met de aannemer en dat de cash back hier los van staat. Ook dat de leden op een laagdrempelige manier geld terugkrijgen is van belang.

Veel ervaring

Eternit is dé partij als het gaat om het leveren van golfplaten. Het is al jaren de grootste leverancier in Nederland. Ze hebben enorm veel ervaring en veel kennis van de agrarische sector. Daarom dé partij om een kortingsactie op golfplaten mee vorm te geven.

Waarom Ecolor platen van vezelcement?

Vezelcement wordt gemaakt van cement, zand, cellulose, vezels en water. Daardoor is vezelcement ideaal voor dakbedekkingen in de landbouwsector. Omdat ze geen metaal bevatten roesten ze niet en hebben een hoge brandklasse. Daarnaast zijn ze bestand tegen chemische invloeden en is het ademende materiaal ook sterk geluiddempend.

Stap voor stap

Stap 1

U wilt uw dak renoveren? En heeft interesse in de geld-terug-regeling? Bekijk dan eerst de spelregels op deze website.

Stap 2

Meld hier uw project voor de uitvoering vrijblijvend aan. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding in uw email.

Stap 3

U onderhandelt zelf met uw aannemer of bouwbedrijf naar keuze over de te gebruiken materialen en prijs. Geef aan dat u de geselecteerde producten van Eternit wil gebruiken

Stap 4

U laat uw dak renoveren door uw aannemer of bouwbedrijf.

Stap 5

Is uw project uitgevoerd en betaald aan uw aannemer? Stuur ons een e-mail waarin u dit aangeeft. Dit kan door de bevestigingsmail te beantwoorden. Naar aanleiding van uw melding, geven wij Eternit een seintje dat uw project is afgerond.

Stap 6

U ontvangt € 0,35 per m² per onderdeel. Er wordt maandelijks uitgekeerd.

Wilt u meer weten over bovenstaande stappen? Onze medewerkers van service en advies bellen u graag terug!

Aanmelden of cashback claimen

Wilt u uw project aanmelden kies dan voor de eerste knop. Heeft u uw project afgerond en wilt u uw cashback claimen? Kies dan voor de tweede knop.

Dakmateriaal nieuws

23 mei 2022

5 redenen om voor vezelcement te kiezen

Als veehouder staat het welzijn van uw vee voorop want uw dieren zijn uw belangrijkste kapitaal.

12 mei 2022

Vernieuwing asbesthoudende daken nog lang niet klaar

Veel boeren hebben hun asbesthoudende golfplaten al laten vervangen, maar op heel veel andere schuur- en staldaken ligt het asbest er nog op.

11 februari 2021

Een nieuw dak? Doe het gelijk goed met de Dak Actie

Is uw dak aan vervanging toe?

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.