Werkkleding met uw eigen logo

Werkbroeken, jassen, overalls, T-shirts en werkschoenen van uitstekende kwaliteit bestelt u nu met ledenvoordeel. Geef de werkkleding van uw medewerkers een professionele uitstraling door ze te laten bedrukken met uw eigen logo. Leden ontvangen 15% korting middels een persoonlijke kortingscode .

Kunnen wij u helpen?

Joah helpt u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Waarom hebben we gekozen voor Werkkledingbestellen.nl?

Het team van Werkkledingbestellen.nl bestaat uit een groep enthousiaste mensen die van unieke en herkenbare werkkleding houden. Dus zijn ze zelf een studio begonnen waar ze bedrijfslogo’s van klanten op werkkleding zetten. 

Doordat ze bij Werkkledingbestellen.nl zelf de productie regelen, weten ze dat ze de kwaliteit kunnen garanderen die ze zelf zouden willen dragen. Al ruim 10.000 tevreden klanten gingen u voor. 

Het perfecte kledingstuk gevonden? Upload dan uw eigen logo in EPS en ontvang uw gepersonaliseerde product binnen enkele werkdagen thuis. Borduren behoort ook tot de mogelijkheden..

Het bestellen van bedrijfskleding is nog nooit zo eenvoudig geweest. Blader door de webshop en kies uw favoriete stijl. Bekijk het aanbod op de website. 

De digitale waardebon voor leden  is eenvoudig in te wisselen tijdens het bestelproces.

Werkkleding voor elke professional

Bij het creëren van een professionele uitstraling voor uw bedrijf
is de juiste bedrijfskleding van onschatbare waarde.
In één klik bedrukt u overalls, jassen en broeken met uw eigen logo!

Wilt u ook werkkleding met ledenvoordeel?

Kiest u ook voor de kwaliteit van Werkkledingbestellen.nl, vraag dan snel uw persoonlijke waardebon aan en gebruik hem op werkkledingbestellen.nl

Bedrijfsvoering nieuws

30 augustus 2024

Toenemend aantal verstoringen raakt gebruikers MoveRTK niet

Heeft u ooit last gehad van een minder nauwkeurig gps-systeem vanwege een zonnestorm of een verstoord satellietsignaal? Nee? Dan werkt u vast met netwerkcorrectie van MoveRTK! 

12 augustus 2024

Uitvoeren bodemanalyses verliep lekker vlot

Akkerbouwer Wouter Egelmeers laat iedere vier jaar bodemanalyses uitvoeren om inzicht te krijgen in de bemestingstoestand van zijn percelen. Dit voorjaar liet hij de analyses uitvoeren door Normec Foodcare. De korting via LTO Ledenvoordeel gaf hierbij de doorslag.

8 augustus 2024

Lage kosten en hoge productie door maximaal weiden

‘Dit zien we het liefst.’ Melkveehouder Karst Klein gebaart van de koeienstal waar geen dier te zien is naar de wei waar 50 koeien grazen.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.