5x voordeel met een zakelijke tankpas

20 november 2020

|

Rose

Sinds dit jaar is het nóg aantrekkelijker om een zakelijke tankpas aan te schaffen via LTO Ledenvoordeel, omdat het aantal tankstations is uitgebreid. Hieronder ziet u alle voordelen op een rijtje:

 Voordeel 1 – Tanken bij verschillende tankstations
U kunt nu kiezen uit 2.400 tankstations van verschillende merken, zoals Total, BP, Esso, Tango en Q8. Wel zo gemakkelijk.

Voordeel 2 – Altijd korting
U krijgt altijd een directe korting op de landelijke adviesprijs. De korting is 9, 10 of 11 cent, afhankelijk van de gekozen kaart. Ook bij onbemande stations. Zo profiteert u altijd van de laagste prijs.

Voordeel 3 – Bonus aan het eind van het jaar
Speciaal voor LTO-leden is er een exclusieve bonusregeling, als u kiest voor Total of BP. U krijgt dan 1 á 2 cent per liter aan het eind van het jaar uitgekeerd als bonus. Zo wordt de brandstofprijs dus nog lager.

Voordeel 4 – Spaarprogramma’s
Bij de meeste kaarten spaart u naast de directe korting ook gewoon mee met het spaarprogramma. Het tegoed kunt u gebruiken voor cadeaubonnen of een cadeaukaart met tanktegoed. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Voordeel 5 – Geen gedoe meer met bonnetjes
Met een tankpas krijgt u één factuur met daarop alle tankbeurten, u hoeft dus geen losse bonnetjes meer te bewaren. Handig: per bedrijf kunnen meerdere tankpassen aangevraagd worden.

Het loont dus om een tankpas te gebruiken. Kies de pas van uw favoriete merk en ontvang automatisch korting voor nog geen tientje per jaar.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.