Top vijf ledenvoordelen

10 januari 2024

|

Rose

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

1. Stroom en aardgas

Het collectief wat LTO Ledenvoordeel heeft met duurzame energieleverancier Greenchoice en Audax Renwables afspraken gemaakt met betrekking tot de vaste tarieven. Bekijk het aanbod van Greenchoice of Audax Renwables. Voor sommige ondernemers kan het gunstig zijn om gebruik te maken van de dynamische tarieven. Bekijk het aanbod van NieuweStroom.

2. Zonnepanelen

Belangrijk bij zonnepanelen is de prijs-kwaliteitverhouding. Leveren ze genoeg rendement en is de installatie goed? Tenten Solar heeft al honderden zonnepanelen-installaties naar volle tevredenheid geïnstalleerd in de agrarische sector. U bent verzekerd van een zonnepanelen-installatie die aan de Scope 12 voldoet. Omdat zij veel ervaring hebben en goede service verlenen, bevelen wij Tenten Solar aan.

Bekijk dit aanbod

3. Brandstof

Al jaren bestellen veel leden diesel via LTO Ledenvoordeel. U krijgt een scherpe prijs en hoeft niet steeds rond te bellen voor de beste prijs. Voor 12:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Nieuwe in het aanbod is de duurzamere variant van Future Fuels namelijk Blauwe Diesel hiermee vermindert u ruim 18% CO₂.

Meer over Blauwe Diesel

4. Mobiele telefonie, internet en TV

KPN heeft extra voordelige zakelijke Sim Only abonnementen samengesteld voor LTO-leden. Naast telefonie nu ook ledenvoordeel op internet en TV. Combineer verschillende KPN-producten en profiteer van extra voordeel. Ook is er op steeds meer bedrijven een aanlsuiting voor glasvezel mogelijk. Welke combinatie van voordelen passen bij uw bedrijf? Maak een afspraak met persoonlijk KPN adviseurs Marco of Sandro.

Bekijk alle opties bij KPN

5. GPS correctiesignaal

MoveRTK is een plaatsbepaling technologie. In plaats van correctiesignalen van zendmasten werkt Netwerk-RTK met een datasignaal via mobiel internet. Leden kunnen voordelig gebruikmaken van MoveRTK voor slechts €500,- per jaar (normaal €750,-). MoveRTK kan een nauwkeurigheid bereiken van 2 centimeter.

Meer over dit aanbod

Stel uw vraag!

Joah en Daniek van het Service & Advies team zitten klaar om uw vragen te beantwoorden via 088-888 67 77. U kunt ook een mail sturen naar info@ltoledenvoordeel.nl. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen via onze nieuwsbrief.

Overig nieuws

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

2 februari 2023

Met MoveRTK heb je altijd signaal

Peter van den Hoek schafte via LTO Ledenvoordeel met een forse ledenkorting drie MoveRTK-abonnementen aan voor zijn trekkers.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.