Nog meer korting bij huren materieel Boels

18 maart 2021

|

Rose

Heeft u af en toe een machine nodig, maar wilt u geen groot bedrag betalen voor de aanschaf? Huren is de perfecte oplossing.

Graafmachines, walsen, hoogwerkers, verreikers, steigers, trappen, opslagcontainers, pompen, heaters of airconditioning. U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of u kunt het huren. Steeds meer boeren en tuinders maken daar de laatste jaren gebruik van. Goed materieel hoef je namelijk niet persé zelf te hebben. Als u het slechts af en toe een machine nodig heeft, is huren voordeliger.

Boels Rental is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de Benelux. Met meer dan 2500 producten in diverse categorieën. Vanzelfsprekend wordt het verhuurassortiment continu uitgebreid en aangevuld, zodat u altijd met het beste materieel werkt en het assortiment perfect aansluit op behoeften van ondernemers. Belangrijk is dat de machines en gereedschappen die u huurt altijd van goede kwaliteit zijn; veilig werken is daardoor gegarandeerd voor u en uw medewerkers.

Boels en LTO werken inmiddels al 7,5 jaar naar volle tevredenheid samen. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van het materieel, ook omdat leden goed advies en ondersteuning van professionele medewerkers krijgen. Om dit succes te vieren verhoogt Boels vanaf 1 april de korting naar 30% op alle machines en gereedschappen. U kunt de LTO-korting online laten koppelen aan uw Boels klantnummer. Kreeg u eerder al ledenvoordeel bij Boels? Dan krijgt u vanaf 1 april automatisch 30% korting.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.