Hoeveel houd jij over onderaan de streep?

2 maart 2021

|

Rose

Over welke branche je het ook hebt: ondernemers doen graag veel zelf. Zij weten immers wat het beste is voor hun bedrijf. Dat is voor de meeste boeren en tuinders niet anders. Toch is het handig om af en toe expertise in te schakelen, om aan het eind van het jaar onder de streep meer over te houden.

Expertise om bijvoorbeeld de markt in de gaten te houden en daarna het beste aanbod te selecteren. Het afgelopen jaar hebben wij als LTO Ledenvoordeel gemerkt dat we leden het beste kunnen helpen als bijvoorbeeld regelgeving verandert. Op dat moment krijgen meerdere leden te maken met een ‘probleem’. Door te bundelen en collectief te benaderen, kunnen wij als inkooporganisatie afspraken maken met leveranciers waar de hele groep voordeel van heeft. Een kwestie van samen slim ondernemen.

Iedereen profiteert

De kracht van gezamenlijke inkoop zorgt ervoor dat iedereen profiteert. Deze inkoop verzorgt LTO Ledenvoordeel dit jaar al 15 jaar. Het doel is altijd geweest: Ervoor zorgen dat leden profijt hebben van hun lidmaatschap.

Dit doen we door te zorgen voor een professionele en doelgerichte inkoop waar leden echt voordeel van hebben en door betrokken te zijn bij de leden. Wat gebeurt er in de sector? Wat hebben leden nodig en hoe kunnen we hen het beste helpen? Inmiddels maakt 80 procent van alle leden gebruik van één of meerdere producten of diensten die we aanbieden. We willen ook de andere 20 procent overtuigen.

Waar kunt u op rekenen?

We gaan ervan uit dat leden eerst bij ons aankloppen als ze te maken krijgen met het inkopen van zaken voor hun bedrijf. Dat is immers ook slim ondernemen. Het belang van u als lid staat altijd voorop, daar kunt u altijd op rekenen. Bovendien staan we voor het geven van eerlijk advies. Als een ander aanbod beter is, dan zeggen we dat.

Wij letten op meer dan alleen de korting. Ook kwaliteit, service en gemak zijn van groot belang. Denk maar eens aan de kleine lettertjes in algemene voorwaarden, de financiële situatie van een leverancier of hulp bij klachten. Hierdoor is het ledenvoordeel altijd de beste keuze in plaats van de allergoedkoopste. Inkopen is een expertise, schakel ons dus vooral ook in om u te helpen.

 

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.