Zorgverzekering 2023 – Korting op aanvullende pakketten blijft

16 november 2022

|

Rose

Het is geen nieuws meer… de collectiviteitskorting op de basispremie vervalt komend jaar. Maar het goede nieuws is dat de korting op aanvullende pakketten en tandverzekeringen blijft bestaan en dat deze extra pakketten nog uitgebreider zijn geworden.

LTO Ledenvoordeel heeft met verschillende zorgverzekeraars afspraken gemaakt voor komend jaar. De aanvullende pakketten zijn speciaal samengesteld voor ondernemers in de agrarische sector. Zo wordt er meer fysiotherapie aangeboden en is er aandacht voor de mentale gezondheid. U kunt gebruik maken van korting via het collectief bij CZ, De Friesland, Univé, VGZ en Zilveren Kruis.

De basisverzekering vergoedt de belangrijk­ste zorg, zoals huisartsenzorg, zorg in een ziekenhuis, spoedeisende hulp en genees­middelen. Deze verzekering is verplicht voor iedereen en qua inhoud overal hetzelfde… toch zijn er verschillen. Dat kan komen door verschil in de hoogte van het vrijwillig eigen ri­sico en in hoeverre u gebruik wilt maken van niet-gecontracteerde zorgverleners.

Meer weten? Lees het artikel Waar moet u op letten bij de basispremie?

Het verschil zit hem in de extra’s

Vergelijk het aanbod van uw huidige zorgverzekering altijd met andere verzekeraars. Misschien krijgt u vrijwel hetzelfde pakket tegen een scherper tarief of zitten er meer voordelen in. Via het LTO collectief krijgt u bij CZ, De Friesland, Univé, VGZ en Zilveren Kruis tot 15% korting op aanvullende pakketten en eventuele extra’s, zoals meer fysiotherapie, mondzorg en extra preventiebudget.

Lees ook Aanvullende zorgverzekering in 2023 nodig of niet?

Stap over vóór 1 januari

De komende tijd is het moment om te kijken of uw aanvullende verzekeringen nog voldoen. Wat is voor u een goede keuze? Kiest u voor een andere polis bij uw huidige verzekeraar of wilt u overstappen? Doe dit dan vóór 1 januari a.s. Meld u zich aan bij een andere zorgverzekeraar dan zeggen zij de huidige polis voor u op.

Wij helpen u graag op weg

Onze adviseurs kunnen geen inhoudelijk advies geven over verzekeringsproducten, maar kunnen u wel op weg helpen. Bel 088-4724200. Ook als u momenteel al bij een van bovenstaande verzekeraars verzekerd bent, kunt u profiteren van de LTO korting.

Vanaf 19 november kunt u de pakketten vergelijken op de ltozorgvergelijker.nl

 

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.