Saneer uw dieseltank met voordeel

Heeft u nog een bovengrondse tank voor de opslag van dieselolie? Dan heeft u te maken met de nieuwe overheidsregels met betrekking tot veiligheid en milieuwetgeving. Dit betekent dat u uw oude olietank buiten werking dient te stellen. Hiervoor kunt u bij Wubben Noord terecht. Al het regelwerk wordt u hiermee uit handen genomen en u bespaart nog eens met uw ledenkorting.

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Kies voor een KIWA gecertificeerd bedrijf

De overheid wil voorkomen dat in de toekomst oude en afgedankte tanks liggen weg te roesten. Daarom bestaan er voor het buiten gebruikstellen van dieselolietanks ook een aantal regels. Een oude tank moet gereinigd of afgevoerd worden; dit moet tevens door een Kiwa gecertificeerd bedrijf gebeuren. Het vervoeren van een lege, ongereinigde tank waar geen certificaat voor is afgegeven, is ten strengste verboden, behalve voor bedrijven die hiervoor een ontheffing hebben. Het saneren van een oude dieselolietank mag alleen worden uitgevoerd door een erkend saneringsbedrijf. Geeft u uw oude dieselolietank mee met de oud ijzerboer, dan kunt u een boete verwachten van de gemeenteambtenaar.

Wubben Noord kan bovengrondse tanks die definitief buiten gebruik gesteld moeten worden,  conform de richtlijnen voor u saneren tegen een scherp tarief.  Allereerst wordt de tank voor u aangemeld bij uw gemeente, de omgevingsdienst en het KIWA. Vervolgens halen wij de tank, leeg en ongereinigd, bij u op. Na uitvoering van de tanksanering geven wij een geregistreerd BRL-K902 saneringscertificaat aan u af, ook krijgt de gemeente een kopie van het certificaat. 

Prijzen Wubben Noord

Grootte

Prijs

0 t/m 1,9

340,00

2 t/m 3

390,00

3,1 t/m 5

450,00

6 t/m 9

580,00

10 t/m 15

 710,00

15 en groter

Op aanvraag


Prijzen met ledenvoordeel, exclusief btw. 
Als er meerdere tanks op dezelfde locatie worden gesaneerd.30% korting
op één tank (de kleinste). Bekijk hier de voorwaarden en toeslagen.

Wilt u uw tank laten saneren?

Benieuwd naar wat Wubben Noord voor u kan betekenen? Via onderstaande knop regelt u het direct.

Olietank saneren nieuws

16 februari 2017

Onjuist afvoeren dieselolietank is duur grapje

Regionale uitvoeringsdiensten leggen boeren dwangsommen op om ze te dwingen oude dieselolietanks te saneren.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.