Mobiele beveiligingssystemen

BauWatch neemt u de zorg uit handen op het gebied van tijdelijke beveiliging, veiligheid en compliance van binnen- en buitenruimtes. Zo zijn uw terrein en panden veilig en lopen uw werkzaamheden geen vertraging op door diefstal of vandalisme. Naast een 24/7 meldkamer is het mogelijk om zelf real time mee te kijken naar uw erf en gebouwen, waar en wanneer u maar wilt.

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Uw voordeel bij BauWatch

Voor werfbeveiliging, gebouwbeveiliging en terreinbewaking maakt BauWatch gebruik van slimme cameratechnieken, voorzien van een nauwkeurig detectiesysteem. Indringers en onregelmatigheden worden direct opgemerkt. BauWatch heeft alle technologie in eigen huis ontwikkeld in samenwerking met klanten. Daarnaast beschikt ze over de grootste set aan certificeringen voor optimale zekerheidsgarantie.

De bewakingsbeelden worden dag en nacht nauwlettend in de gaten gehouden door de meldkamer met eigen mensen. Dit betekent dat de beveiligers snel kunnen handelen bij incidenten en de pakkans zeer groot is.

Alle producten van BauWatch zijn voor leden te verkrijgen met korting via ondergenoemde staffel.

vanaf 6 weken 5% korting
vanaf 12  weken 10% korting

Opstellen van een beveiligingsplan

Voor u een beveiligingsoplossing kiest, is het belangrijk om de specifieke risico’s in kaart te brengen. Geen werf, omgeving of terrein is gelijk, daarom is een beveiligingsplan ontwerpen nog best complex. Wanneer u de risico’s helder in kaart heeft, is het makkelijker om gepaste veiligheidsmaatregelen te treffen.

Bij het opstellen van een dergelijk plan moet u rekening houden met de locatie, de stroomvoorziening, de werkzaamheden, de omgeving en de complexiteit van het te beveiligen project.

Omdat geen locatie gelijk is, is maatwerk vrijwel altijd nodig. De risico’s evolueren naargelang het project en ook dat moet u in beeld hebben om fatsoenlijke beveiliging op te zetten.

De BauWatch beveiligingsdeskundigen zijn hiervoor opgeleid en helpen u graag met een op maat gemaakte oplossing voor uw project. Ze maken een risicoanalyse en -inventarisatie. Dit beveiligingsplan vormt de basis voor om uw project te beschermen. Met een deskundig beveiligingsplan voorkomt u ongewenste verrassingen zoals inbraak en vandalisme.

Registraties, controles én live video op afstand beschikbaar

Wenst u exact te weten wat er op uw bouwwerven gebeurt om vervolgens de juiste beslissingen voor de vooruitgang te nemen? Het online platform myBauWatch geeft u op elk gewenst moment toegang tot live video én tot alle informatie die onze beveiligingssystemen verzamelen. Daarbij maakt het niet uit waar u zich bevindt. Wenst u bewakingstijden aan te passen? Ook dat kan op afstand.

Met een telefoon, tablet of laptop kan men heel eenvoudig zelf nieuwe werknemers en contactpersonen van bedrijven toevoegen. Via myBauWatch heeft u niet alleen inzicht in de huidige- maar ook in de historische aanwezigheidsrapportages. Deze informatie kan met één druk op de knop gedeeld worden. Wordt er overgewerkt? Dan kunnen de bewakingstijden eenvoudig zelf aangepast worden, zonder tussenkomst van de meldkamer, zodat er geen alarmmeldingen doorkomen.

We zijn verheugd om samen te werken met LTO Ledenvoordeel en gezamenlijk bij te dragen aan het vergroten van de veiligheid in de agrarische en duurzame energieproductiesectoren . Onze producten en dienstverlening worden geleverd met Kiwa-certificaat, waarmee wij voldoen aan hoge eisen zoals het cameraplan, het onderhoud, maar ook de kwalificaties van personeel van de meldkamer.

Profiteer nu van uw voordeel

BauWatch biedt oplossingen voor het beveiligen, beschermen en voldoen aan wetgeving van terreinen. Leden genieten niet alleen van kortingen op huur en aanschaf van deze innovatieve camerabewakingssystemen, maar ook van de krachtige mix van preventie en directe opvolging bij alarmering.

Beveiliging nieuws

19 april 2024

Waterdichte beveiliging tegen tijdelijke risico’s

Is er een risico op diefstal of vernieling, bijvoorbeeld van gps-systemen tijdens de oogst? BauWatch is specialist in tijdelijke beveiliging van terreinen met cameramasten.

1 maart 2024

LTO Ledenvoordeel en BouwTag zetten zich in voor veiligheid op boerenerf

LTO Ledenvoordeel en BouwTag werken samen om agrariërs een oplossing te bieden in materieelbeheer en diefstalpreventie.

13 december 2023

Kunt u nog vertrouwen op uw huidige alarmmelder?

n de tuinbouw bewaken Octalarm alarmmelders o.a. klimaatcomputers en beregeningsinstallaties. Dit waarborgt een verantwoorde en veilige bedrijfsvoering.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.