WEBINAR 4 april 2024

Smartfarming met KPN IoT

In een steeds digitalere wereld lijken de mogelijkheden soms eindeloos. Zeker wanneer IT niet uw specialisatie is. Waar moet u dan beginnen? En wat levert het uiteindelijk op? Om antwoord te geven op al uw vragen, organiseren LTO Ledenvoordeel en KPN het webinar ‘Smartfarming met KPN Internet of Things’. Op donderdag 4 april 2024 om 20.00 uur gaat onze host in gesprek met:

  • Jan-Erik Issing, commercieel directeur bij Overhoff Telecom en ICT. Hij vertelt u alles over het aanbod van KPN voor alle LTO-leden.
  • Titia Houwing, IoT business consultant bij KPN. Zij vertelt ons alles over Internet of Things
  • Mike van der Ark, medeoprichter van Miggy. Hij vertelt en laat voorbeelden zien wat het u kan opleveren.

U kunt het webinar volgen via uw computer, tablet of smartphone. Ook kunt u direct vragen stellen via een live-chat. Kunt u de uitzending niet live bijwonen? Meld u dan wel aan en kijk het webinar terug op een ander moment.

Verschijnt het aanmeldformulier niet correct? Klik dan hier om u aan te melden voor dit webinar.

Ledenvoordeel nieuws

17 mei 2024

Nieuwe sensortechniek KPN geschikt voor ieder bedrijf

Sneller en preciezer informatie krijgen over dieren, gewassen of de bodem en die informatie overzichtelijk in beeld brengen. Dat is wat nieuwe sensortechnieken van KPN Miggy bieden.

25 april 2024

‘Aaltjesonderzoek is belangrijker dan een brandverzekering voor ons huis’

De broers Pieter en Marcel Lucassen kweken jaarlijks ruim 10 miljoen vaste planten. Elk jaar laten ze hun percelen testen op de aanwezigheid van aaltjes. ‘We zien het als een risicodekking voor gewasschade. Zouden we een jaar overslaan dan kan ons dat tienduizenden euro’s tot een ton schade kosten!’

23 april 2024

Topsporter Femke Beuling maakt kilometers in de polder

Femke Beuling draaide tot enkele jaren geleden draaide ze mee in de top van het schaatsen, nu is ze profwielrenster. Haar basis: het akkerbouwbedrijf van haar ouders.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.