Voordeel voor werkgevers

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers bij tijdrovende en complexe zaken op het gebied van Nederlandse en buitenlandse werknemers.  Ze verleent verschillende diensten op het gebied van payrolling, een vacaturebank, opleidingen en zorgverzekeringen voor seizoenarbeiders én vaste medewerkers.

LTO Arbeidskracht

LTO Arbeidskracht regelt de rand voorwaardelijke zaken, zodat de ondernemer zich met zijn medewerkers volledig kan richten op het primaire proces van de onderneming. We staan klaar om agrarische ondernemers te ondersteunen; met antwoorden op vragen, service op maat, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en middelen om optimaal te ontzorgen. Zodat we met recht kunnen zeggen: LTO Arbeidskracht; gemak verzekerd.

Payrolling

U heeft geen tijd voor de administratie of het wordt simpelweg teveel? Met payrolling besteedt u alle administratieve en juridische werkzaamheden uit.

Vacaturebank

Met de online vacaturebank van Seasonalwork.NL vindt u eenvoudig en snel gemotiveerd buitenlands personeel wat bij voorkeur in de agrarische sector wil werken.

Opleidingen

Door middel van opleiden zorgt u ervoor dat uw bedrijf blijft groeien en dat uw werknemers gemotiveerd blijven. Met opleiden investeert u in uw bedrijf én in uw personeel.

Zorgverzekering

Bent u op zoek naar een zorg-verzekering voor uw seizoenarbeiders? LTO Arbeidskracht is marktleider in het aanbieden van zorgverzekeringen voor iedereen in de agrarische sector.

Bel met Dehlia

Bel met Tiny

Code gekopieërd

De adviseurs van LTO Arbeidskracht zitten voor u klaar.
Zij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn ze bereikbaar van 8.30-17.00 uur op 088 – 472  42 00.

Diensten nieuws

1 juli 2024

LTO Ledenvoordeel gaat waardevolle samenwerking aan met NabestaandenBox

Leden kunnen informatie en wensen vastleggen voor nabestaanden met de NabestaandenBox met korting via LTO Ledenvoordeel.

15 december 2023

Voorkom een plaag, begin vandaag

Het beheersen van ratten en muizen moet sinds dit jaar, zowel binnen als buiten gebouwen, volgens de IPM-werkwijze gebeuren.

7 december 2023

Steeds meer boeren en tuinders kiezen voor koffie van SMIT&DORLAS

SMIT&DORLAS levert al twee eeuwen koffie uit eigen branderijen.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.