Even voorstellen: de adviseurs van KPN

14 november 2023

|

Rose

‘Kom ik in aanmerking voor glasvezel?’, ‘Mijn toestel is binnenkort aan vervanging toe, wat is voor mij de beste keuze?’, ‘Hoeveel scheelt het mij als ik kies voor combikorting via LTO Ledenvoordeel?’ De adviseurs van KPN LTO Ledenvoordeel Marco & Sandro hebben zes jaar ervaring in de branche en hebben het antwoord op deze en nog veel meer vragen op gebied van telecom & ICT. Zij stellen zich graag aan u voor:

­­Marco Adam (links op de foto): ‘Als adviseur help ik dagelijks een scala aan mensen met uiteenlopende vragen over KPN EEN, de totaaloplossing voor alle telecom- en ICT-diensten, zoals mobiel en vast bellen, interactieve tv, wifi en veilig internet. We hebben het aanbod uitgebreider en veiliger gemaakt. Denk hierbij aan Extra Veilig Internet, en binnenkort ook Extra Veilig Internet Mobiel, waarmee je digitale risico’s kunt beperken. Het contact met de LTO-leden verloopt grotendeels digitaal; desondanks zijn de lijnen nog steeds even kort. Ontvangt u liever advies op locatie? Dan kom ik graag langs. Samen met Sandro bedien ik momenteel ruim 3.000 LTO-leden. Ik hoop steeds meer agrariërs te kunnen helpen aan passende telecom- en IT-oplossingen die hen ondersteunen in het dagelijkse werk.

Sandro van Dekken (rechts op de foto): ‘In een markt die nooit stilstaat, is het altijd zaak om goed op de hoogte te blijven. Dat is onder andere wat het werk als adviseur van KPN LTO Ledenvoordeel zo leuk maakt. Wij worden continu getraind en zijn gecertificeerd, zodat we het meest relevante en actuele advies kunnen geven. Zo kunnen we met de leden een duurzame, efficiënte en veilige ICT-infrastructuur bewerkstelligen. Ik adviseer LTO-leden over onder andere smartphones en tablets, het combineren van vaste en mobiele telefonie, en glasvezel. Wanneer u een bestelling plaatst, zorgen we voor een gedegen installatie of oplevering van de aangevraagde producten en/of diensten. Naast ons als aanspreekpunt, staat een stevig team van engineers dat meedenkt en installatie op locatie verzorgt.’

Kortom; u kunt bij Marco en Sandro terecht voor al uw vragen omtrent telecom & IT. Via LTO Ledenvoordeel neemt u deze diensten en producten af tegen een scherp tarief. Marco en Sandro staan graag voor u klaar.

Bel 085-488 4756, mail naar ledenvoordeel@kpnlto.nl of vraag eenvoudig een vrijblijvende afspraak aan via onderstaande knop.

  • Tot -40%

KPN een MKB

Internet, vaste telefonie, TV, mobiel en wifi van KPN met interessante korting.
Bekijk dit voordeel

Telecom nieuws

17 mei 2024

Nieuwe sensortechniek KPN geschikt voor ieder bedrijf

Sneller en preciezer informatie krijgen over dieren, gewassen of de bodem en die informatie overzichtelijk in beeld brengen. Dat is wat nieuwe sensortechnieken van KPN Miggy bieden.

11 januari 2024

Klaar voor de digitale toekomst? Volg het webinar

Agrarische ondernemers krijgen in toenemende mate te maken met technologische ontwikkelingen en digitale toepassingen.

19 december 2023

Smartphones die tegen een stootje kunnen

Onmisbaar voor de moderne boer Een telefoon die tegen een stootje kan is wel zo prettig, vooral in de agrarische sector.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.