Klaar voor de digitale toekomst? Volg het webinar

11 januari 2024

|

Rose

Agrarische ondernemers krijgen in toenemende mate te maken met technologische ontwikkelingen en digitale toepassingen. Een stabiele en veilige ICT-inrichting is daarom onmisbaar voor elke ondernemer. Voor haar innovatieve oplossingen op dit gebied is KPN, partner van LTO Ledenvoordeel, een samenwerking aangegaan met Miggy.

Miggy is een bedrijf dat er voor zorgt dat al uw techniek goed en veilig kan samenwerken en die concrete oplossingen biedt op het gebied van betaalbare sensoren, naadloze connectiviteit, gegevensbeheer en datavisualisatie. Denk aan geavanceerde bodemmonitoring waarmee u uw landbouwpraktijken naar een hoger niveau tilt, met nauwkeurige gegevens om uw oogst te optimaliseren en duurzame groei te bevorderen. Of geavanceerde monitoringoplossingen die u inzicht geven in uw energieverbruik, waardoor u besparingen kunt realiseren en een groenere toekomst kunt creëren.

Webinar Smartfarming met KPN Internet of Things

Met de Internet of Things-oplossingen van KPN en Miggy kunt u nieuwe businessmogelijkheden en oplossingen creëren die tot nu toe onmogelijk leken. Dankzij slimmere bedrijfsprocessen kunt u efficiënter omgaan met uw middelen en energie. Bespaar tijd en kosten door uw bedrijfsprocessen slimmer te maken. Om antwoord te geven op al uw vragen over ‘Smartfarming met KPN Internet of Things’ organiseren LTO Ledenvoordeel en KPN een webinar op donderdag 8 februari 2024 om 20.00 uur.

Meld u nu aan

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.