WEBINAR terugkijken

Smartfarming met KPN IoT

In een steeds digitalere wereld lijken de mogelijkheden soms eindeloos. Zeker wanneer IT niet uw specialisatie is. Waar moet u dan beginnen? En wat levert het uiteindelijk op? Om antwoord te geven op al uw vragen, organiseren LTO Ledenvoordeel en KPN het webinar ‘Smartfarming met KPN Internet of Things’. Op donderdag 4 april 2024 om 20.00 uur gaat onze host in gesprek met:

  • Jan-Erik Issing, commercieel directeur bij Overhoff Telecom en ICT. Hij vertelt u alles over het aanbod van KPN voor alle LTO-leden.
  • Titia Houwing, IoT business consultant bij KPN. Zij vertelt ons alles over Internet of Things
  • Mike van der Ark, medeoprichter van Miggy. Hij vertelt en laat voorbeelden zien wat het u kan opleveren.

U kunt het webinar volgen via uw computer, tablet of smartphone. Ook kunt u direct vragen stellen via een live-chat. Kunt u de uitzending niet live bijwonen? Meld u dan wel aan en kijk het webinar terug op een ander moment.

In een steeds digitalere wereld lijken de mogelijkheden soms eindeloos. Zeker wanneer IT niet uw specialisatie is. Waar moet u dan beginnen? En wat levert het uiteindelijk op? Om antwoord te geven op al uw vragen, organiseerden LTO Ledenvoordeel en KPN het webinar ‘Smartfarming met KPN Internet of Things’.

 Via deze link kunt u het webinar terugkijken.

Verschijnt het aanmeldformulier niet correct? Klik dan hier om u aan te melden voor dit webinar.

nieuws

29 mei 2024

Mestsilo opnieuw te gebruiken met spankap

Melkveehouder Adriaan Bregman liet vorig najaar zijn betonnen mestsilo door Genap voorzien van een nieuwe spankap met ledenvoordeel.

17 mei 2024

Nieuwe sensortechniek KPN geschikt voor ieder bedrijf

Sneller en preciezer informatie krijgen over dieren, gewassen of de bodem en die informatie overzichtelijk in beeld brengen. Dat is wat nieuwe sensortechnieken van KPN Miggy bieden.

25 april 2024

‘Aaltjesonderzoek is belangrijker dan een brandverzekering voor ons huis’

De broers Pieter en Marcel Lucassen kweken jaarlijks ruim 10 miljoen vaste planten. Elk jaar laten ze hun percelen testen op de aanwezigheid van aaltjes. ‘We zien het als een risicodekking voor gewasschade. Zouden we een jaar overslaan dan kan ons dat tienduizenden euro’s tot een ton schade kosten!’

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.