Ledenvoordeel bij BouwTag

Een compacte traceertag die past op ieder apparaat. Met de BouwTag ziet u waar het is én of het wordt gebruikt. Ontdek de slimme manier om uw materieel te beheren en geld te besparen. De BouwTag PRO is meer dan alleen een simpele locatietracker. Met de ingebouwde bewegingssensor kan de traceertag direct een alarm geven bij een onverwachte beweging. Zo wordt 98 procent van de gestolen spullen teruggevonden.

Kunnen wij u helpen?

Joah (foto) en Velca helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Spoor uw vermiste items snel op

De BouwTag is een tracker ontworpen door Visser Assen om zoekgeraakt materieel terug te vinden. De tracker is geschikt voor ieder materieelstuk waar eerder de gangbare track en trace apparatuur te duur, te groot of onpraktisch was. De afgelopen jaren is BouwTag uitgegroeid tot een veelgebruikt product in de bouwwereld en is ook zeer geschikt voor de agrarische sector.

De PRO is de populairste BouwTag, gekozen door 90% van onze klanten. Via LTO Ledenvoordeel kunt u de tag bestellen voor 49.50 in plaats van 59,50 per stuk. Bovendien krijgt u er één gratis als u er 10 besteld. Daarbij krijgt u ook nog eens ledenkorting op de verbindingskosten.

Waarom kiezen voor de BouwTag PRO?

✅ Past op ieder apparaat
✅ Altijd de locatie (geen Gateway nodig)
✅ Bewegingssensor en diefstalalarm
✅ Tot 10 jaar batterijduur
✅ Beste tracker van Nederland

 

Gebruik gratis het BouwTag Dashboard

De BouwTag is een klein en rechthoekig accessoire, dat bevestigd wordt aan een machine, voertuig of GOS apparatuur. Met de tracker kunt u via de computer of telefoon uw spullen opsporen. De locatie wordt bijgehouden en met uw unieke dashboard gedeeld. Op het dashboard ziet u in één oogopslag waar al uw getagte machines zich bevinden. Staat iets niet op zijn plek? Dat zet u de alarmstand aan, om uw machine iedere minuut precies te volgen.

U heeft altijd en overal toegang tot het dashboard. Op PC, tablet of telefoon ziet u waar uw materieel is en wanneer het voor het laatst is gebruikt of verplaatst.

Dankzij de slimme traceertag, het meest betrouwbare LoRa-netwerk en een inzichtelijk dashboard heeft u direct overzicht over al uw kostbare materieel.
Marcel Roos
adviseur BouwTag

Advies op maat

De adviseurs van BouwTag staan u graag te woord met een advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste trackers op de juiste machines plaatst, zodat u spullen snel weer terug zijn. Meer weten? Vraag een adviesgesprek aan!

Beveiliging nieuws

19 april 2024

Waterdichte beveiliging tegen tijdelijke risico’s

Is er een risico op diefstal of vernieling, bijvoorbeeld van gps-systemen tijdens de oogst? BauWatch is specialist in tijdelijke beveiliging van terreinen met cameramasten.

1 maart 2024

LTO Ledenvoordeel en BouwTag zetten zich in voor veiligheid op boerenerf

LTO Ledenvoordeel en BouwTag werken samen om agrariërs een oplossing te bieden in materieelbeheer en diefstalpreventie.

1 februari 2024

LTO Ledenvoordeel en BauWatch bieden effectieve veiligheidsmaatregelen voor agrariërs

LTO Ledenvoordeel en BauWatch slaan de handen ineen en bieden LTO-leden voordeel op de mobiele beveiligingssystemen van BauWatch.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.