LTO Ledenvoordeel gaat waardevolle samenwerking aan met NabestaandenBox

1 juli 2024

|

Rose

Wageningen, 1 juli – LTO Ledenvoordeel kondigt een betekenisvolle samenwerking aan wat zorgt voor rust en overzicht. De NabestaandenBox is nu met korting beschikbaar voor LTO-leden. Deze gebruiksvriendelijke tool helpt agrariërs om hun zaken rondom overlijden eenvoudig en overzichtelijk te regelen, zodat familie en bedrijf goed verzorgd achterblijven.

Veel agrariërs zijn bezig met de vraag over de voortzetting van hun onderneming. Zeker als er nog geen opvolger is en de boer of tuinder op leeftijd is, kan dit zorgen geven. Er leven specifieke behoeften en zorgen bij agrariërs als het gaat om het regelen van hun nalatenschap. Ze willen hun boerderij en land op een georganiseerde manier achterlaten, zonder verrassingen voor hun nabestaanden. Het is belangrijk dat familie en werknemers goed verzorgd en ondersteund worden na hun overlijden. Boeren houden logischerwijs graag controle over hun nalatenschap, zoals land en bedrijfsmiddelen: het is immers hun levenswerk. Met de NabestaandenBox legt men een breed scala aan persoonlijke wensen vast, zodat hun visie en waarden worden zoveel mogelijk gerespecteerd kunnen worden.

De NabestaandenBox is een gebruiksvriendelijk computerprogramma waar alle gegevens ingevuld kunnen worden die na overlijden van belang zijn voor uw nabestaanden, zoals: belangrijke contacten, financiën, verzekeringen, woningen, voertuigen, bezittingen, abonnementen, leveranciers, inloggegevens, belangenbehartiging en uitvaartwensen. De informatie kan eenvoudig en veilig worden opgeslagen, of natuurlijk uitgeprint worden.

Jacco Freriksen van LTO Ledenvoordeel licht toe waarom deze samenwerking zo waardevol is: “We willen onze leden niet alleen ondersteunen in hun dagelijkse bedrijfsvoering, maar ook in de moeilijke momenten van het leven. De NabestaandenBox biedt agrariërs de mogelijkheid om hun nalatenschap zorgvuldig en overzichtelijk te regelen, wat hun nabestaanden veel zorgen kan besparen.”

Paul Schouwenaars, eigenaar van de NabestaandenBox, voegt hieraan toe: “De verzekering dat zaken die ook het agrarisch bedrijf raken op een betekenisvolle manier wordt vastgelegd en geëerd, geeft rust. Daarnaast zorgt de NabestaandenBox voor het gemakkelijk delen van belangrijke informatie om misstanden te voorkomen in het geval van overlijden.”

Speciaal voor LTO-leden is de NabestaandenBox nu beschikbaar voor slechts €32,50. Voor meer informatie en om de NabestaandenBox met korting te bestellen, kunnen LTO-leden terecht op https://ltoledenvoordeel.nl/diensten/nabestaandenbox/

Foto: Paul (links) legt Jacco het gebruiksvriendelijke computerprogramma uit

NabestaandenBox

Leden van LTO, Glastuinbouw Nederland, KAVB, NFO, NOP en POV krijgen korting op de NabestaandenBox, het gebruiksvriendelijke programma voor Windows en Mac waarmee u een compleet document opstelt, waarin uw nabestaanden alles kunnen vinden.
Bekijk dit voordeel

Diensten nieuws

19 augustus 2024

Van Happen Containers ondersteunt boeren bij miscanthusteelt

Van Happen Containers koopt voor vijf jaar van Carbon Farmers CO2-certificaten die akkerbouwers produceren met een teelt van miscanthus (olifantsgras).

16 augustus 2024

Het belang van gehydrateerd blijven in de agrarische sector 

Gehydrateerd blijven is cruciaal op de werkplek, vooral in de zomers in de agrarische sector. Het gaat niet alleen om dorstlessen, maar ook om gezondheid, cognitieve functies en productiviteit.

15 december 2023

Voorkom een plaag, begin vandaag

Het beheersen van ratten en muizen moet sinds dit jaar, zowel binnen als buiten gebouwen, volgens de IPM-werkwijze gebeuren.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.