Over Eternit

Marktleider van vezelcement golfplaten

De Ecolor vezelcement golfplaat komt uit de stal van Eternit en is dé perfecte dakbedekking en gevelbekleding voor de agrarische bouw. En dat is voor gebruikers goed om te weten, want de naam Eternit staat al 100 jaar voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid. Zeker in het agrarische klimaat! Onze adviseurs ondersteunen u met praktische adviezen en informeren u graag over de eigenschappen en vele mogelijkheden van ons brede assortiment golfplaten en hulpstukken, die zorgen voor een goed stalklimaat.

Ventilerende en geïsoleerde golfplaten

De Ecolor golfplaat is nu ook als ventilerende, geïsoleerde golfplaat leverbaar zodat alles in 1 handeling geplaatst kan worden. Verder heeft de golfplaat afgeschuinde hoeken en voorgeboorde gaten waardoor de dakdekker het dak nog sneller kan leggen. Bovendien blijven de gunstige eigenschappen van de Ecolor golfplaat gehandhaafd en heeft roest nog steeds geen schijn van kans.

Gunstige eigenschappen

Eterclean

De Metamorfose voor uw dak! Asbesthoudende daken vervangen? Dit moet van overheidswege altijd door een gecertificeerd bedrijf worden uitgevoerd. Eterclean , hét asbestverwijderingsconcept, neemt u die zorg uit handen. Op een veilige en betrouwbare manier worden de asbesthoudende materialen vervangen door hoogwaardige Ecolor golfplaten met als resultaat een duurzaam, nieuw dak. Natuurlijk zorgt Eterclean ook voor een verantwoorde afvoer van de asbesthoudende materialen. Het complete project wordt geleid door één aanspreekpunt. Door een op u afgestemde planning wordt uw bedrijfsvoering zo min mogelijk verstoord. Eterclean coördineert alle werkzaamheden van betrouwbare asbestsaneerders en montagebedrijven. We werken uitsluitend met bedrijven die een jarenlange ervaring hebben in asbestsanering en de montage van Ecolor golfplaten. Dus zonder zorgen uw dak voor morgen! Terug naar dakmateriaal

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.