Boeren en tuinders voordeliger uit door samenwerking Telfort Zakelijk

14 juli 2017

|

Rose

Wageningen 17 juli 2017 – Boeren en tuinders die lid zijn van LTO Noord, ZLTO of LLTB kunnen vanaf 1 juli 2017 voordelig mobiel bellen met Telfort Zakelijk. LTO Ledenvoordeel heeft stevig onderhandeld en heeft scherpe tarieven en voorwaarden weten te realiseren voor mobiel bellen en internetten.

Telfort Zakelijk is het zusterbedrijf van KPN en richt zich op de (klein)zakelijke beller. Telfort Zakelijk heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Klanten die de helpdesk bellen krijgen snel iemand te spreken. Telfort Zakelijk maakt gebruik van kwaliteitsnetwerk van KPN. LTO Ledenvoordeel heeft diverse mobiele telefonie aanbieders met elkaar vergeleken. Op basis van het uitgebreide selectieproces komt Telfort Zakelijk het beste uit de bus als het gaat om prijs, kwaliteit, service en gemak.

Ledenkorting

LTO Ledenvoordeel is ervan overtuigd dat er een zeer scherp aanbod ligt. Telfort Zakelijk heeft al scherpe tarieven en voor leden van LTO zijn deze tarieven nog scherper. Zo kunnen leden voor €14,50 onbeperkt bellen en hebben zij 6 GB Mobiele data. ltoledenvoordeel.nl/telfort

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.