De basis van Vraagbundeling Zonnepanelen is het zorgvuldige aanbestedingstraject. De kwaliteitseisen zijn hierbij van groot belang. Bij het selecteren van de beste leverancier gebruikt LTO Energie harde criteria waaraan het aanbod moet voldoen. Bij het maken van de keuze wordt namelijk niet alleen gekeken naar de prijs, maar vooral ook naar de kwaliteit en het rendement van de installatie. Dit heeft er alles mee te maken dat uw installatie langdurig moet blijven functioneren.

Kwaliteitseisen zonnepanelen

Vraagbundeling Zonnepanelen stelt daarom eisen aan de panelen zelf, het bevestigingssysteem en aan de AC-aansluiting en netkoppeling. U bent hierdoor verzekerd van een kwalitatief goede zon PV-installatie zodat u met een gerust hart kunt investeren.

Controle

Na afgeloop van elke vraagbundelingsronde controleert LTO streekproefgewijs de zon PV-installatie. Dit doen wij door een onafhankelijke controleur in te huren die de gehele zon PV-installatie bekijkt en controleert. De controleur bekijkt of de panelen en omvormers op een goede manier zijn aangesloten, of alle panelen en omvormers naar behoren werken en of de installateur alle afspraken met LTO over de kwaliteit is nagekomen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.