Werkt het bij mij?

Watter garandeert schoon water tot en met de nippel. Met LTO Ledenvoordeel kunt u zes maanden op uw eigen bedrijf ervaren wat het oplevert, tijdelijk zelfs met 50% korting.

Mag het?

Ja. Watter is op dit moment de enige leverancier in Nederland die toegestaan is door Ctgb om het ‘in situ’ gegenereerde desinfectiemiddel te leveren.

Hoe werkt het?

De Watter machine op het bedrijf maakt ter plekke een desinfectiemiddel dat de bacterien, schimmels en biofilm in het water opruimt.

Wat levert het mij op?

Onafhankelijk onderzoek en de praktijk laat zien dat bedrijven met Watter een hoger rendement hebben dan voorheen.

Wat kost het verwijderen van asbest eigenlijk?

Saneren van een asbestdak kost ongeveer € 9 per m². Dit betekent dus dat de beide subsidieregelingen samen de kosten van asbestsanering vergoeden. De kosten die dan nog overblijven zijn de kosten van een nieuw dak. Wanneer u er voor kiest om weer een normaal golfplaten dak terug te plaatsen bedragen de kosten hiervan ongeveer […]

Wanneer moeten de subsidies worden aangevraagd?

Beide subsidies hebben een verschillende aanvraagprocedure! De provinciale subsidie moet vooraf worden aangevraagd en moet zijn toegekend voordat met de werkzaamheden wordt begonnen. De landelijke regeling van het RVO moet achteraf, binnen 6 maanden na afronding van de werkzaamheden, worden aangevraagd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.