Een smartphone is inmiddels bijna onmisbaar op het bedrijf

8 december 2017

|

Rose

De tijd dat je alleen nog maar kon bellen met je mobiele telefoon ligt inmiddels ver achter ons. Zowel de mogelijkheden van de smartphones als die van de mobiele netwerken zullen de komende jaren alleen maar verder toenemen. Dit merkt ook de agrarische sector. Er zijn bijvoorbeeld steeds meer agrarische apps.

Bekijk de mogelijkheden

De smartphone wordt in ons dagelijks leven steeds belangrijker. Niet alleen voor bellen of snel mobiel internet, maar ook voor praktische toepassingen. Naast bellen verschuift communiceren steeds meer naar Whatsapp maar ook videobellen is steeds populairder. Daarnaast winkelen we steeds meer met onze mobiele telefoon en rekenen aankopen direct via onze smartphone af. Maar voor al deze mogelijkheden wil niemand te veel betalen. Voor de leden van LTO heeft LTO Ledenvoordeel daarom een deal gesloten met Telfort Zakelijk.

Kans op uitval minimaal

Voor veel boeren en tuinders behoort een mobiele telefoon inmiddels tot de eerste levensbehoeften. Iedereen wil een netwerk dat altijd in de lucht is, ook op het platteland. Een onverhoopt verbroken telefoongesprek is helaas nog steeds mogelijk, en dat is vervelend.

Door continu flink te investeren in de kwaliteit van het KPNnetwerk, zorgt de provider ervoor dat de kans op uitval minimaal is. Met een drop rate van 1 op de 400 gesprekken behoort KPN tot één van de beste netwerken wereldwijd. De afgelopen jaren is het hele KPNnetwerk vernieuwd. Met de uitrol van het 4G-netwerk is een compleet 2G-spraaknetwerk neergelegd, en ook 3G is verder verbeterd. Door te blijven vernieuwen, blijft de hoge kwaliteit van het netwerk gewaarborgd.

Inmiddels dekt het mobiele netwerk van KPN 99,3 procent van Nederland. De 0,7 procent die niet is gedekt, bevat bijvoorbeeld ook het IJsselmeer. De komende jaren breidt KPN haar dekkingsgebied in de buitengebieden en de grensstreek verder uit. Boeren en tuinders zullen hierdoor steeds beter bereik ervaren.

Beveiliging en privacy

Voor een betrouwbaar mobiel netwerk is voortdurende zorg voor de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid noodzakelijk. De overheid stimuleert mobiel te communiceren en de komende jaren neemt het dataverbruik in grote mate verder toe. Dat vraagt om een optimale beveiliging van gegevens en ook de privacy van de gebruikers staat hoog in het vaandel bij Telfort Zakelijk.

Bekijk de mogelijkheden

LEDENKORTING OP MOBIELE TELEFONIE

  • Onbeperkt bellen en 6 GB internet voor € 14,50 p/m (excl. btw)
  • Ook goedkopere abonnementen mogelijk vanaf € 5,15 p/m (excl. btw)
  • Probleemloos overstappen, u blijft mobiel bereikbaar
  • Nummerbehoud indien gewenst gegarandeerd
  • Betrouwbaar KPN-netwerk
  • Persoonlijke LTO Servicedesk

Meer informatie

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.