LTO Ledenvoordeel en Next Source bieden veehouderij en glastuinbouw voordelen van zonne-energie

4 juni 2024

|

Rose

Next Source en LTO Ledenvoordeel zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van zonne-energie, wat voldoet aan de specifieke behoeften van de agrarische sector. Het omvat zonnewarmtesystemen voor het verwarmen van water en gebouwen, en zonnepanelen voor de opwekking van groene stroom.

Hoe snel is een investering in zonne-energie weer terugverdiend? En wat komt er allemaal bij de installatie van een complex systeem voor zonne-energie kijken? Er zijn verschillende redenen waarom veehouderijen en glastuinbouwbedrijven terughoudend kunnen zijn om te investeren in zonne-energie, ondanks de diverse langetermijnvoordelen.

Agrarische sector en verduurzaming
Voor agrarische ondernemers zoals kalverhouders, melkveehouders en varkensboeren, biedt de samenwerking oplossingen die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook kostenefficiënt. Met specifieke systemen voor zonnewarmte en zonnestroom kunnen deze bedrijven hun energiekosten verlagen en hun afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderen. Next Source biedt duidelijke, op maat gemaakte berekeningen zodat de agrarische ondernemer weet wat hij kan verwachten.

Toekomstgerichte glastuinbouw
Glastuinbouwbedrijven kunnen met behulp van zonnecollectoren en zonnepanelen hun energiekosten aanzienlijk verlagen en bijdragen aan een groenere wereld. Next Source biedt maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van glastuinders, inclusief de integratie van zonnepanelen in kasconstructies. Onze oplossingen helpen u om binnen afzienbare tijd uw kosten terug te verdienen en minder afhankelijk te zijn van energieleveranciers.

Leden van LTO Ledenvoordeel profiteren van exclusieve kortingen en diensten die hen helpen hun energiekosten te verlagen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Het voordeel uit deze samenwerking biedt 5% korting op aanschaf van zonnecollectoren, zonne- of PVT-panelen.

Afgestemd op individuele situatie
LTO Ledenvoordeel hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering van haar leden. Jacco Freriksen, Portfoliomanager LTO Ledenvoordeel: “Next Source komt persoonlijk langs om de specifieke behoeften van uw bedrijf te evalueren en een zorgvuldige berekening te maken van de mogelijke energiebesparingen. Dit advies is volledig afgestemd op de individuele situatie van elke ondernemer, waardoor u precies weet wat u kunt verwachten en u geen onverwachte kosten heeft.”

Steven Triep, directeur Next Source haakt hier op in: “Van ontwerp tot installatie, Next Source biedt volledige begeleiding bij de realisatie van zonne-energieprojecten. Dit omvat het leveren van zonnecollectoren, PVT-panelen, zonnepanelen, batterijsystemen en solar carports, evenals de benodigde technische ondersteuning en subsidieaanvragen. Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat LTO-leden zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.”

Door gebruik te maken van hoogwaardige producten en diensten van Next Source kunnen LTO-leden aanzienlijk besparen op hun energierekening. Bovendien wordt er gezorgd voor een snelle terugverdientijd van investeringen in duurzame energie. Dankzij de transparante kostenberekeningen en realistische prognoses weet een LTO-lid precies waar hij/zij aan toe is.

  • -5%

Next Source

Next Source adviseert, levert en installeert complete systemen voor zonnewarmte en zonnestroom waarmee u de energiekosten kunt verlagen. Leden krijgen 5% korting.
Bekijk dit voordeel

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.