Asbestsaneerder maakt volledige dakrenovatie mogelijk via LTO

30 januari 2017

|

Rose

LTO Ledenvoordeel werkt sinds kort samen met asbestspecialist Man&Mach. Daarmee biedt LTO Ledenvoordeel een totaaloplossing voor de volledige renovatie van uw daken. In één werkgang wordt de sanering van het asbest en de montage van nieuwe dakbedekking voor u uitgevoerd. Leden konden al gebruikmaken van diverse kortingen op asbestsanering. Nu maakt de samenwerking met Man&Mach het hele pakket rondom asbestsanering compleet. Man&Mach is een betrouwbare en zorgvuldige asbestsaneerder die het gehele traject kan begeleiden en al twintig jaar gecertificeerd is voor het verwijderen van asbest. Een specialist die kennis heeft van de agrarische sector en u kan adviseren over de subsidiemogelijkheden.

Exclusieve LTO-korting op asbestsanering

Bedrijfsvoering nieuws

25 april 2024

‘Aaltjesonderzoek is belangrijker dan een brandverzekering voor ons huis’

De broers Pieter en Marcel Lucassen kweken jaarlijks ruim 10 miljoen vaste planten. Elk jaar laten ze hun percelen testen op de aanwezigheid van aaltjes. ‘We zien het als een risicodekking voor gewasschade. Zouden we een jaar overslaan dan kan ons dat tienduizenden euro’s tot een ton schade kosten!’

22 april 2024

'Gps-correctiesignaal MoveRTK werkt gewoon goed’

Gps-systemen zijn niet meer weg te denken uit de trekkercabine. Net als een RTK-correctiesignaal, dat werken op de centimeter nauwkeurig mogelijk maakt.

15 april 2024

Wijziging regelgeving spuitlicentie – Verleng op tijd!

Vanaf 1 augustus 2024 moet u uw verlengingspunt voor Veiligheid en Techniek halen bij een fysieke bijeenkomst, Verleng nu nog snel en makkelijk online!

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.