Gemiddeld ontvangt u €350 terug na dakrenovatie

6 december 2018

|

Rose

Leden van LTO die hun dak gaan renoveren, kunnen hiervoor geld terugkrijgen via LTO Ledenvoordeel. Met deze cashbackactie op dakmateriaal krijgen ze 35 cent per vierkante meter teruggestort. Dat kan al snel oplopen tot gemiddeld 350 euro.

Het renoveren van daken is duur. Daarom biedt LTO Ledenvoordeel haar leden dit extraatje in de vorm van een cashback-actie. Als ondernemers hieraan willen deelnemen, hoeft er slechts aan twee voorwaarden te worden voldaan:

  • De leden kiezen via hun aannemer voor bouwmateriaal van Eternit;
  • Er wordt gebruikgemaakt van de Ecolor golfplaten.

De Ecolor-golfplaten van Eternit zijn profieldakplaten van vezelcement. Omdat ze geen metaal bevatten roesten ze niet. Ze zijn geschikt voor alle daken met een minimale hellingshoek van 15 graden. De actie waarmee LTO-leden 35 cent per vierkante meter kunnen terugkrijgen, staat los van de aannemer die ze inschakelen. De onderhandelingen over de renovatie van hun dak doen ze dus zelf. Wilt u hiervan profiteren? Dan hoeft u LTO Ledenvoordeel alleen maar te laten weten dat u uw dak gaat renoveren. Dat kan via de website van LTO Ledenvoordeel of (088) 8886777.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.