In één werkgang asbestdak renoveren

16 februari 2017

|

Rose

LTO Ledenvoordeel werkt sinds kort samen met asbestspecialist Man&Mach. Daarmee biedt LTO Ledenvoordeel een totaaloplossing voor volledige dakrenovatie. ‘In één werkgang worden de sanering van het asbest en de montage van nieuwe dakbedekking uitgevoerd’, zegt Johan Schuitemaker, productmanager bij LTO Ledenvoordeel.

Alle asbestdaken moeten per 1 januari 2024 vervangen zijn, zo maakte de overheid deze herfst bekend. Asbest van het dak halen en er nieuwe platen op schroeven klinkt simpel, maar is het niet. Een gecertificeerd inventarisatiebureau, een saneringsbedrijf en een vrijgavebureau komen er aan te pas voordat nieuwe platen kunnen worden gelegd.

‘Man&Mach kan u bij dit proces volledig ontzorgen. De asbestsaneerder regelt de beste partij voor de asbestinventarisatie, kan het asbest saneren voor een LTO-tarief en legt in één werkgang nieuwe dakbedekking’, vertelt Schuitemaker. Man&Mach is een specialist met kennis van de agrarische sector. Het bedrijf is al twintig jaar gecertificeerd voor het verwijderen van asbest. ‘We wilden voor de leden één betrouwbare partij die de totale dakrenovatie kan begeleiden’, verklaart Schuitemaker de keuze voor Man&Mach.

Asbestsanering ZLTO-leden

LET OP: In Zeeland, Noord-Brabant en Limburg kunt u helaas geen gebruik maken van het ledenvoordeel op asbestsanering. In Zeeland en Noord-Brabant kunt u gebruikmaken van de collectieve regeling voor asbestsanering via de ZLTO. Meer informatie: www.zlto.nl/asbest

LedenvoordeelkrantBekijk de krant digitaal

Ledenvoordeel op asbestsanering

LTO-leden konden al gebruikmaken van diverse kortingen en voordelen op asbestsanering. De samenwerking met Man&Mach maakt het hele pakket van LTO Ledenvoordeel rondom asbestsanering compleet.

Voor meer informatie: ltoledenvoordeel.nl/asbestsanering

Asbestsanering_16x9 Asbestsanering

Bedrijfsvoering nieuws

25 april 2024

‘Aaltjesonderzoek is belangrijker dan een brandverzekering voor ons huis’

De broers Pieter en Marcel Lucassen kweken jaarlijks ruim 10 miljoen vaste planten. Elk jaar laten ze hun percelen testen op de aanwezigheid van aaltjes. ‘We zien het als een risicodekking voor gewasschade. Zouden we een jaar overslaan dan kan ons dat tienduizenden euro’s tot een ton schade kosten!’

22 april 2024

'Gps-correctiesignaal MoveRTK werkt gewoon goed’

Gps-systemen zijn niet meer weg te denken uit de trekkercabine. Net als een RTK-correctiesignaal, dat werken op de centimeter nauwkeurig mogelijk maakt.

15 april 2024

Wijziging regelgeving spuitlicentie – Verleng op tijd!

Vanaf 1 augustus 2024 moet u uw verlengingspunt voor Veiligheid en Techniek halen bij een fysieke bijeenkomst, Verleng nu nog snel en makkelijk online!

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.